Oplossingen voor de juridische praktijk

Telefonische bereikbaarheid advocatuur

Professionele bereikbaarheid voor de juridische praktijk

Door de jarenlange samenwerking met de Lexxyn Groep kan Helder Telecom & ICT zich met trots marktleider noemen in oplossingen voor de juridische praktijk. En die status verkrijg je in deze veeleisende markt niet vanzelf. Helder biedt ieder advocatenkantoor, notariskantoor of deurwaarderskantoor één aanspreekpunt met kennis van de markt.

Optimale bereikbaarheid én absolute veiligheid


De telefonie en werkplek oplossingen voor de juridische sector zijn gegarandeerd veilig, schaalbaar en innovatief. Maar bovenal werken onze diensten en producten altijd, dat geldt voor zowel telefonie als voor de inrichting van uw werkplek. Zeker voor de moderne juridische praktijk is optimale bereikbaarheid én absolute veiligheid rondom uw data een must. Van vaste telefonie tot mobiele toestellen en van laptops tot werken in de cloud. U wilt geen ruis op de lijn en u wilt de garantie dat u veilig kunt werken en privacy kunt waarborgen; overal en altijd. Een goede klantbeleving begint immers bij de juiste contactmomenten. Helder zorgt ervoor dat u altijd zorgeloos in contact staat met uw cliënten.

 

TELEFONIE

WERKPLEK 

CLOUD

E-FAX

VEILIG MAILEN

"Helder werkt net als ons graag samen met haar partners en relaties. Daarnaast ontzorgt Helder en zijn ze continue op zoek naar nieuwe, creatieve en betaalbare invalshoeken, net als wij. Onze samenwerking klikt, erg belangrijk als je als kantoor bereikbaarheid hoog in het vaandel hebt staan."

Jos van der Wijst (BG.legal)

Helder is onderdeel van Lexxyn Groep

Lexxyn Groep

Helder Telecom & ICT is onderdeel van de Lexxyn Groep. De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT-diensten leveren binnen de juridische sector. De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner, waardoor juristen één aanspreekpunt hebben voor alle ICT-producten en -diensten. De Lexxyn Groep bestaat uit: Clip Consultants, Cloud Concept, Epona Legal, Helder Telecom & ICT, ICT Concept en NEXTlegal. Onder de vlag van 'Lexxyn Groep' werken ca. 150 medewerkers samen om te voorzien in totaaloplossingen op het gebied van ICT voor de juridische sector.

Meer informatie vindt u hier

© Copyright 2023

Disclaimer