Oplossingen voor MKB bedrijven

Zakelijke telefonie en internet voor MKB

Voor iedere visie een missie


Een groot gedeelte van de klanten van Helder zijn MKB bedrijven: ondernemingen van verschillende grootte, uit uiteenlopende branches en met afwijkende visies en missies. Echter, ze hebben allemaal optimale bereikbaarheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. En dit verwachten ze ook van een leverancier. Van een mobiel toestel, een simwisseling tot aan het opleveren van een flexibele kantoortuin, iedere aanvraag wordt met volle overgave opgepakt en beantwoord.

One-stop-shop langs de Brabantse snelwegen


Regionaal (Zeeland en Brabant) staat Helder bekend vanwege haar professionaliteit en vriendelijkheid. Geen vraag is, net als een bakje koffie, teveel. Helder lost al uw telecom en IT vraagstukken op. Uw voordeel? Optimale expertise van maar één leverancier. Een hele plezierige wel te verstaan. Om die reden ziet Helder zichzelf liever als een multiple-stop-shop. Helder pleit immers voor langdurige relaties in plaats van eenmalige, met vele contactmomenten om stil te staan bij uw actuele behoefte. Onze deur én communicatielijnen staan altijd open om met ruim 15 enthousiaste experts te werken aan uw vraagstuk.

 

TELEFONIE

WERKPLEK 

CLOUD

"Resultaat van het onderbrengen van onze telecommunicatie bij Helder is de gerealiseerde kostenreductie, een absoluut groot voordeel. Het tweede gevolg; de betere bereikbaarheid is ook van groot belang. Ons klantencontact is hierdoor verbeterd, wat voor ons als kantoor enorm waardevol is gebleken."

Frans Rijnbeek (KRP Accountants & Adviseurs)

© Copyright 2023

Disclaimer