Oplossingen voor zorginstellingen

Zakelijke telefonie en internet voor zorg

De zorgsector vraagt om zorg


Zorginstellingen vragen specifieke toepassingen, zoals private GSM, pagingfuncties, persoonsbeveiliging en locatiebepalingen. Door de diversiteit aan eisen, afdelingen, medewerkers en patiënten is maatwerk veelal van belang. Het zorgaanbod van Helder is enorm specifiek en doordacht.

Een moderne kijk op bereikbaarheid


IP ziet Helder als de basis, slimme sensortechniek als de toekomst en mobiliteit als nieuwe toepassing. Helder biedt PGSm (Private GSM), waardoor meer mogelijk is en u kunt besparen op dure hardware zoals handsets, piepers en DECT-systemen. Met slechts één gsm-toestel kunnen gebruikers bellen en ontvangen zij alarmmeldingen en videobeelden. De Inhouse gsm-oplossing integreert naadloos met tal van externe notificatiesystemen, zoals een bestaand verpleegoproepsystemen (VOS), gebouwbeheersystemen (GBS), BHV en algemene alarmen en I/O contacten. Medewerkers worden aan de hand van het dienstrooster genotificeerd bij een oproep. Slimme sensortechnologie (Domotica) kan op de individuele zorgvraag worden ingericht, zodat elke cliënt op maat veilig in zijn woning kan verblijven. Helder geeft uw vraagstukken de zorg die het nodig heeft.

 

 

TELEFONIE

WERKPLEK 

CLOUD

"Totale ontzorging en korte communicatielijnen is waar we naar zochten. We willen persoonlijk contact, weten met wie we te maken hebben. Dit hebben we in Helder gevonden."

Eric van Doorne (De Zellingen)

© Copyright 2023

Disclaimer