Benchmark: Digitalisering van de advocatuur

ICT en digitalisering zijn thema’s die steeds hoger op de agenda van de advocatuur komen te staan. Daarom zijn wij, in samenwerking met de Lexxyn Groep, gestart met de Benchmark Digitalisering van de Advocatuur: een onderzoek naar de staat van, en de visie op, de digitalisering van de Nederlandse advocatuur.

Waarom deelnemen aan dit onderzoek?

De uitkomst van dit onderzoek kan u helpen de IT-strategie van uw kantoor verder vorm te geven. U ontvangt, na het vaststellen van de benchmark, uw persoonlijke onderzoeksresultaten EN het volledige eindrapport met de uitkomsten van de gehele juridische sector. Zo kunt u vergelijken hoe uw kantoor digitaliseert ten opzichte van uw vakgenoten. Denk hierbij aan onderwerpen als:

  • Waar investeren zij in?
  • Welke keuzes maken zij qua technologieën?
  • Hoe gaan zij om met thuiswerken?
  • En legio andere vragen die bepalend zijn voor de IT-strategie van uw collega kantoren.

Wanneer u deelneemt aan dit onderzoek, ontvangt u niet alleen de resultaten, u maakt tevens kans op één van de 50 draadloze opladers, als extra dank voor uw tijd. Het invullen van de enquête zal ongeveer 10 minuten van uw tijd vragen, en levert, zoals gezegd, een hoop nieuwe inzichten op. De verwachting is dat we de benchmark nog voor de zomer kunnen publiceren.

Naar de enquête

Wilt u graag deelnemen aan het onderzoek, maar heeft u toch nog aanvullende vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@heldertelecom.nl of met onze researcher Ellen Chatsjatoerova via EChatsjatoerova@lexxyn.nl of

 

© Copyright 2023

Disclaimer