Coligo Meetings Pro | Tijdelijk gratis online vergaderen

In Nederland wordt er massaal gehoor gegeven aan de oproep om, waar mogelijk, thuis te werken. Dit vraagt een behoorlijk aanpassingsvermogen van veel bedrijven, maar ook van haar personeel. En daar waar er thuisgewerkt wordt, is het de bedoeling dat dit zo optimaal mogelijk gaat.

Online vergaderen

Zo wordt er in de meeste bedrijven behoorlijk wat af vergaderd. Nu we allemaal thuiszitten worden veel vergaderingen gecanceld, ofwel ingepland als een digitale vergadering. Uiteraard is het mogelijk om via FaceTime of via WhatsApp videobellen een meeting met een of meerdere collega's te houden. Maar het is veel fijner om te vergaderen via een tool die speciaal voor vergaderingen gecreëerd is en daarom ook extra opties heeft die een digitale meeting veraangenamen.

Helder Telecom & ICT heeft hiervoor meerdere oplossingen in huis, maar in samenwerking met Coligo kunnen wij nu Coligo Meetings Pro, de online vergaderoplossing, tot 1 september 2020 gratis aanbieden. Met Coligo Meetings Pro kunt u eenvoudig en in hoge kwaliteit online vergaderen met uw collega's en externen. Om gebruik te maken van deze oplossing hoeft u zich enkel online te registreren bij Coligo.

© Copyright 2023

Disclaimer