Helder Telecom & ICT lanceert Connectivity Service Center in samenwerking met Ingram Micro

Persbericht

Utrecht – 6 juni 2018
Helder Telecom & ICT introduceert vandaag haar nieuwe Service Center:  Connectivity Service Center. Deze unieke dienstverlening wordt in samenwerking en opdracht van Ingram Micro aangeboden aan de gecertificeerde T-Inside dealers van Ingram Micro.

T-Inside biedt de klant dé complete zakelijke communicatie oplossing met mobiel, volwaardig PBX en presence functionaliteiten, op elk type device, waar dan ook. Het is een volledige software gebaseerde oplossing met applicaties voor zowel PC als Mac, tablet en smartphone (iOS, Android en Windows). T-Inside van T-Mobile voldoet bovendien aan de hoogste beschikbaarheidseisen.

Het connectivity Service center ontzorgt

Door de komst van het Connectivity Service Center kunnen dealers zich voortaan focussen op hun sales activiteiten. Alle implementatie en service activiteiten worden overgedragen aan het CSC, waardoor de resellers volledig ontzorgd worden. Gerben de Haan van Ingram Micro: “De keuze voor Helder Telecom & ICT als partner was snel gemaakt. Helder Telecom staat bekend om de goede service die zij verleent aan haar klanten. Bovendien zijn zij tot op het hoogste niveau gecertificeerd en hebben ze jarenlange ervaring met het leveren van Telecom & ICT diensten en services. Deze opsomming zorgt ervoor dat zij voor ons de ideale implementatiepartner zijn.”

Dimmen Wesdijk Helder Telecom & ICT: “Het is goed om te horen dat de waardering die wij van onze klanten krijgen, nu ook opgepikt wordt door onze leveranciers en uiteindelijk heeft geleid tot deze nieuwe samenwerking. Ik ben erg blij met het vertrouwen dat Ingram Micro in ons stelt als installatiepartner en we gaan er alles aan doen om het CSC tot een groot succes te maken.”

Beschikbare diensten

De volgende diensten kunnen via het Connectivity Service Center worden afgenomen: Pre-sales consulting, Site Survey, installatie op locatie, projectmanagement en support activiteiten. De partners van Ingram Micro kunnen deze diensten onder eigen merk (Whitelabel) afnemen van het Connectivity Service Center.

 

Over INGRAM micro

INGRAM Micro is wereldwijd een grote distributeur, met in Nederland klanten zoals bol.com, Mediamarkt en CoolBlue. De afdeling connectiviteit is een grote leverancier op gebied van connectivity oplossingen.

 

© Copyright 2023

Disclaimer