Digitaal Tikkertje voor Villa Pardoes - Helder doet mee!

Vandaag, vrijdag 26 oktober, is het Feest! Villa Pardoes bestaat 18 jaar en als trots Villa Club lid viert Helder Telecom het feestje mee! 

Ruim 7.000 gezinnen met een ernstig ziek kind zijn sinds de oprichting van de Villa verwend met een weekje vakantie in Kaatsheuvel. Om nog meer families hun zorgen voor even te laten vergeten, wordt het grootste Tikkertje-spel van Nederland georganiseerd. Door via Whats-App een Tikkie-betaling van € 2,-  door te sturen, hopen we dat er een digitaal sneeuwbaleffect op gang komt.

Helder Telecom & ICT is uitgenodigd om deel te nemen aan dit grootste digitale Tikkertje van Nederland, en op onze beurt willen wij u graag weer uitnodigen!

 

Hoe werkt digitaal Tikkertje?

Dankzij Tikkie bestaat de mogelijkheid om snel en eenvoudig € 2,- te doneren aan Villa Pardoes en een vakantie voor gezinnen met een ziek kind mede mogelijk te maken. Helder Telecom & ICT is een van de bedrijven die begint als “Tikker”, om vervolgens via een WhatsApp berichtje het Tikkie door te geven.

SPEELT U OOK MEE?

Wilt u ook deelnemen aan ‘Tikkertje voor Villa Pardoes’? Dat kan! Wij zouden het geweldig vinden wanneer onze relaties meedoen, en eventueel het Tikkie weer door Tikken naar zoveel mogelijk mensen uit hun contactenlijst.

Zo kunnen we samen een mooi verjaardagscadeau aan Villa Pardoes schenken.

© Copyright 2023

Disclaimer