Even voorstellen: Anja; de nieuwe stem aan de andere kant van de lijn

Anja van der Laak

Als telecomprovider proberen wij ervoor te zorgen dat onze klanten dag in, dag uit optimaal bereikbaar zijn. Om ook onze bereikbaarheid te optimaliseren hebben wij een nieuwe eerstelijns collega aangenomen; Anja van de Laak. Anja is ons team vanaf begin januari komen versterken. Hoogste tijd dus om deze nieuwe stem aan de andere kant van de lijn aan u voor te stellen.

Wie ben je?

“Ik ben Anja, kom uit Tilburg en ben getrouwd met Dirk. We hebben een dochter Nikki. Zij is 21 jaar, werkt als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf in Tilburg en ze woont nog bij ons thuis. Voordat ik bij Helder Telecom & ICT ben gaan werken heb ik ruim 24 jaar in het notariaat als telefoniste/ receptioniste gewerkt.”

Helder is wel een hele andere organisatie dan een notariskantoor. Waarom heb je voor ons gekozen?

“Na zo’n lange periode in het notariaat wilde ik eigenlijk een verandering van omgeving, liefst een wat dynamischere omgeving. Bovendien wilde ik bij een bedrijf terechtkomen waar ik me verder kan ontwikkelen. Dit alles heb ik bij Helder Telecom & ICT gevonden.”

Kun je onze klanten iets meer vertellen over je rol binnen Helder?

“Officieel ben ik werkzaam in de rol van Front Office Medewerker. Bel je met Helder, dan krijg je mij als eerste aan de lijn. Verder zal ik me bezig houden met diverse administratieve werkzaamheden. Helder Telecom & ICT is natuurlijk een kleine organisatie, met korte lijnen. Indien er op een andere afdeling extra werkzaamheden komen te liggen, dan kan het natuurlijk zomaar zijn dat er in de toekomst nog wat taken bijkomen.”

Je schetst een mooi beeld van je functie. Hoe bevalt het je tot dusver?

“Deze eerste maand voelde goed! Ik ben zeer goed ontvangen door mijn collega’s en zoals in iedere nieuwe baan is het natuurlijk wennen en moet ik mezelf veel nieuwe kennis toe-eigenen, maar daar word ik goed bij geholpen. Bovendien ben ik iemand die heel leergierig is, sociaal en perfectionistisch. Daarom vind ik het ook zo fijn dat ik bij Helder de ruimte en de tijd krijg om alles te leren en me nog verder te ontwikkelen.” 

En dan alweer de laatste vraag van dit korte interview. Je werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, maar wat doe je als je niet bij ons op kantoor te vinden bent?

“In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn man Dirk op pad te gaan. Een leuke vakantie, een weekendje weg of gewoon  een lekker dagje shoppen is aan mij wel besteed. Verder speel ik in een percussieband. Hiervoor repeteren we wekelijks en geven we ook regelmatig een optreden.”

Nogmaals welkom in het team Anja! En bedankt voor dit interview! Heeft u zelf nog een vraag aan Anja of het team van Helder? Neem dan gerust contact met ons op.

© Copyright 2019

Disclaimer