Gezocht: Nieuwe collega

Bij ons op kantoor is het nooit echt rustig. Er is altijd genoeg te doen, en omdat we graag nog meer zouden willen kunnen doen, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Iemand die ons komt ondersteunen op de supportdesk als Skilled Support Engineer. Een rol waarin je je over het algemeen bezig zult houden met:

a) Storingsmeldingen

Deze komen meestal telefonisch of per e-mail bij ons binnen. De klant moet goed te woord worden gestaan en de storing dient snel en accuraat te worden opgelost. Soms kan je de storing zelf verhelpen, maar soms zal er ook een derde partij, zoals bijvoorbeeld een netwerkbeheerder, moeten worden ingeschakeld.

b) Aanvragen, faciliteren en het eventueel aansluiten van verbindingen

Zonder verbinding kan men geen gebruikmaken van telefonie en/of internet, en dat is natuurlijk onze Core Business. Aan de hand van de wensen van de klant, en de offertes van de accountmanagers, vraag jij bij diverse partijen de verbindingen aan. Het kan ook voorkomen dat je zelf naar een locatie wordt gestuurd om de verbinding fysiek aan te sluiten.

c) Administratieve afhandeling van lopende contracten

Meestal hebben onze klanten een vast contract voor een bepaalde periode. Gedurende het jaar moeten er per contract, diverse administratieve handelingen worden uitgevoerd. Ons systeem signaleert deze handelingen tijdig, maar het is nog wel steeds echt mensenwerk om het ook daadwerkelijk uit te voeren.

En er is meer:

Helder telecom & ICT is een kleine organisatie met een hecht team. Iedereen binnen dit team heeft zijn eigen rol en we proberen iedere functie goed en duidelijk af te bakenen. Maar omdat je in deze functie het eerste aanspreekpunt bent voor onze klanten, zal het ook regelmatig voorkomen dat er iets anders dan eerder genoemde werkzaamheden op je pad komt. Aan jou de taak om te bepalen wat er gedaan moet worden en wie van je collega's hiervoor ingeschakeld moet worden. Dergelijk onverwachte situaties maken dat dit wel echt een functie is voor iemand die van diversiteit en uitdaging houdt.

Klinkt dit jou goed in de oren? Lees dan vooral ook nog even de uitgebreide vacaturetekst voordat je je sollicitatie naar ons toestuurt. Solliciteren kan per e-mail, maar je kan uiteraard ook altijd even telefonisch contact opnemen met onze P&O adviseur Vicky Lemmens, via 088 002 8400

 

© Copyright 2021

Disclaimer