Helder Telecom & ICT viert 15 jarig bestaan

Deze maand is het alweer 15 jaar geleden dat Helder Telecom & ICT haar eerste BlackBerry 6210 verkocht. En kent u de Nokia 3310 en de Nokia 6210 nog? Deze vlogen destijds als zoete broodjes over de toonbank.

Terugkijkend naar alle ontwikkelingen in de wereld van telefonie, en waar Helder Telecom & ICT op de dag van vandaag staat, is er veel veranderd.

  • Dé zakelijke telefoon was destijds de BlackBerry.
  • WhatsApp bestond nog niet, maar Pingen wel.
  • Een mobiele telefoon was slechts bijzaak, vaste telefonie was ook zakelijk gezien, nog steeds een must.
  • En de telefooncentrale voor de vaste telefoon? Die schroefden we nog gewoon fysiek aan uw muur.

Van het wonderlijke moment dat u een e-mail op uw telefoon kon laten binnenkomen, tot het moment dat uw telefoon een vast onderdeel werd van uw bedrijfscommunicatie, en inmiddels onmisbaar is in het dagelijks leven; al deze ontwikkelingen hebben we met velen van u samen doorgemaakt!

Vandaag de dag staat Helder Telecom & ICT voor toonaangevende kantoorintegraties, waarmee uw bereikbaarheid gecontroleerd wordt ingericht. Zakelijke bereikbaarheid van de werkplek op kantoor, thuis of op welke locatie dan ook.

Bereikbaarheid, integratie en beveiliging van uw werkplek, uw mobiele telefoon en de manier waarop u verbinding maakt, is waar we vandaag de dag over nadenken. Dat is waar de ontwikkelingen liggen. Deze ontwikkelingen zouden we ook graag samen met u de volgende 15 jaar willen doormaken.

We willen u graag bedanken voor de afgelopen 15 jaar, voor de groei, het vertrouwen en van tijd tot tijd kritische noot die ons scherp hield! En wat betreft de ontwikkelingen in de komende 15 jaar, ook die zouden we graag samen met u door willen maken.

 

© Copyright 2023

Disclaimer