9 mei | Ontbijtsessie - De alternatieven voor ISDN

Cloud, VoiP, SIP-trunk; allemaal telecombegrippen die een leek als abacadabra in de oren kunnen klinken. Best lastig als je weet dat KPN volgend jaar stopt met ISDN, en je daardoor verplicht wordt over te stappen naar een alternatief.

Helder Telecom & ICT wil voor haar klanten, en overige geïnteresseerden, duidelijkheid scheppen in deze hocus pocus. Daarom organiseren wij een klantendag, waarop een aantal van onze Telecompartners, met een duidelijk helder verhaal, orde in deze chaos willen scheppen. Zodat onze klanten en overige geïnteresseerden met een goede onderbouwing een voor hen passend ISDN alternatief kunnen kiezen.

 

Wanneer:

woensdag 9 mei 2018

Tijdstip:

08.00 - 10.00 uur

Waar:  

Theater de Poef – Villa Pardoes – Kaatsheuvel

 

Programma:

8.00 – 8.15

Ontvangst

8.20 – 8.25

Welkomstwoord | Dimmen Wesdijk

8.25 – 8.45

Michaël van Schagen | Avaya

 

Michaël van Schagen is Sales Engineer bij Avaya en zal in een heldere presentatie ingaan op de nieuwste ontwikkelingen binnen Avaya op het gebied van cloud oplossingen voor Unified Communications, Team Collaboration, Video Collaboration en Customer Experience (contact center). Naast eindgebruikersfunctionaliteiten wordt ook ingegaan op architectuur en aandachtspunten bij het overstappen naar VoIP en de Cloud.

8.50 – 9.10

Mano Joren | Voice Works

 

Op 1 september 2019 wordt ISDN uitgefaseerd. Bent u als ondernemer al voorbereid en klaar voor ‘the ISDN'd’? Voiceworks is een leverancier van innovatieve communicatieoplossingen. Namens Voiceworks praat Mano Joren, Partner Manager en Trainer van de Voiceworks Academy, u graag bij over wat het einde van ISDN inhoudt. Daarnaast vertelt hij meer over de wereld van ICT en Telefonie en hoe dit steeds meer samenkomt. Want de mogelijkheden om bereikbaar te zijn en goed te kunnen flex- en samenwerken zijn rijk. Je kunt op verschillende manieren en diverse communicatiemiddelen communiceren. Maar hoe blijf je met al deze mogelijkheden optimaal bereikbaar en zorg je dat je geen contactmoment van een lead mist? Waarom biedt VoIP meer voordelen dan ISDN? Hoe maak je het jezelf makkelijk en laat je alle communicatiestromen simultaan verlopen en hou je de regie over wanneer en voor wie je bereikbaar bent? Is VoIP veiliger dan ISDN? Op vragen als deze geeft Mano je antwoord tijdens de ISDN’d sessie

9.15 – 9.35

Ruben Berends & Theo Kraus | T-Mobile T-Inside

 

Ruben Berends is Sr. Partner Manager in het indirect Business kanaal van T-Mobile. Samen met Theo Kraus is hij zeer verheugd om een pitch te mogen geven op dit event, welke niet alleen staat voor elkaar informeren m.b.t. business ontwikkelingen, maar zeker ook het goede doel waar ‘Villa Pardoes’ voor staat. Tijdens de ons gegeven tijd willen wij u meenemen in de ontwikkeling van onze producten en diensten ten aanzien van Hosted Cloud Telefonie. Wat kan een koppeling tussen uw vaste en mobiele omgeving betekenen voor uw organisatie. Laat u verrassen door de eenvoud hiervan.

9.40 – 9.55

Nawoord

9.55 – 10.00

Afsluiting | Gert-Jan van Boxel


Aanmelden kan door een email te sturen naar info@heldertelecom.nl onder vermelding van:
- Informatiesessie ISDN 
- Naam + functietitel
- Naam bedrijf/organisatie

Let op: Omdat het theater niet zo groot is, is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal 2 personen per organisatie)


2019 klinkt nog ver weg, maar de tijd gaat snel. Daarom is het nu tijd om actie te ondernemen om de telefonie-omgeving klaar te maken voor de toekomst. Onze ontbijtsessie vormt een uitstekende stap in uw oriëntatieproces. Deze ochtend is uiteraard geheel vrijblijvend. U wordt tot niets verplicht, maar aanmelden is wel noodzakelijk en kan tot en met woensdag 2 mei.


Over Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig ziek kind, een onvergetelijke gratis vakantie. Villa Pardoes dankt haar bestaan aan de inzet van maar liefst 160 vrijwilligers en diverse donateurs & sponsoren. Helder Telecom is een van de trotse sponsoren van Villa Pardoes, en daarom mogen wij ook gebruik maken van deze bijzondere locatie.

© Copyright 2023

Disclaimer