T-Mobile wordt door P3-connect voor de derde keer op rij uitgeroepen tot het best geteste netwerk van Nederland

Onze telecompartner T-Mobile heeft voor het derde jaar op rij het best geteste mobiele netwerk van Nederland. Met een score van 977 uit 1000 mogelijke punten behaalt T-Mobile dit jaar zelfs de hoogste score ooit gemeten wereldwijd.

In het jaarlijkse telecomonderzoek van onafhankelijk onderzoeksbureau P3, komt T-Mobile opnieuw als grote winnaar uit de bus. P3 connect Mobile Benchmark 2018 onderzocht de vier grootste Nederlandse providers T-Mobile, KPN, Tele2 en Vodafone, waarbij T-Mobile overall de beste resultaten scoorde.

T-Mobile behaalde in de categorie data opnieuw de hoogste score van alle Nederlandse providers. De onderzoekers hebben tijdens het onderzoek zowel bellen als datagebruik getest in drie verschillende testgebieden: steden, dorpen en op verbindingswegen. T-Mobile’s netwerk scoorde op de verbindingswegen maar liefst 98% gemiddeld qua bellen en 96% gemiddeld qua data. ‘Een uitmuntende score’, aldus het rapport.


Onderzoek

De tests van P3 werden uitgevoerd in 21 steden en 31 kleinere steden. In totaal werd een gebied onderzocht waarin ruim 5,7 miljoen mensen wonen. Dat komt neer op 34 procent van de Nederlandse bevolking.

 

BRON: founders.t-mobile.nlnu.nl

© Copyright 2023

Disclaimer