Op naar een nieuw avontuur...

13,5 jaar geleden nam ik mijn eerste stap in de telecom wereld. Een totaal onbekende wereld voor mij, maar het voelde meteen goed om hierin aan de slag te gaan, bij wat toen nog Mobile United was, in de oude pastorie in Chaam. Inmiddels zitten we al enkele jaren in Waalwijk en zijn we uitgegroeid naar een leuk en bovenal hecht team.

De afgelopen jaren zijn voorbij gevlogen en wat hebben we samen veel meegemaakt! Never a dull moment in de telecom branche! Wat ben ik trots op Dimmen en Esther en hoe zij Helder Telecom & ICT samen met ons in de markt hebben gezet tot de volledige value added reseller en Service Provider, die we nu zijn.

De afgelopen jaren heb ik altijd met erg veel plezier bij Helder Telecom & ICT gewerkt, mede door het leuke en fijne contact met u onze klant, maar zeker ook door de fijne werksfeer hier op kantoor. Harde werkers, maar altijd met oog voor elkaar!

Ik hoor u nu denken: toch een nieuw avontuur?

JA!

Ik ga mijn hart volgen en de overstap maken naar het onderwijs en ga werken bij Avans Hogeschool op de academie voor Marketing en Business Management. Totaal iets anders en helemaal buiten mijn comfort zone in de sales, maar ook volop nieuwe kansen om te werken aan mijn eigen ontwikkeling.

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de fijne samenwerking en alle leermomenten van de afgelopen jaren. Ik wens u alle goeds en wie weet komen we elkaar nog eens tegen!

Eugenie Savelsberg

 

© Copyright 2023

Disclaimer