PLEIT2018 zit er weer op

PLEIT2018 zit er weer op en was een groot succes! Het doel is behaald: PLEIT als ICT-evenement voor de juridische sector vernieuwen en verbeteren, zodat het klaar is voor de toekomst.

Inmiddels is alles afgebouwd, opgeruimd en is het weer business as usual op kantoor. Ondanks dat we mede-organisator zijn van PLEIT, is het ieder jaar toch weer bijzonder om deel uit te maken van een dergelijk evenement. Met zo’n 500 aanwezigen en een goedgevuld dagprogramma kunnen we dan ook terugkijken op een geslaagde dag. 

 

 

Helder stand

Technologie verandert snel, en zo ook de technische mogelijkheden die Helder Telecom & ICT haar klanten biedt. Dit jaar was onze PLEIT-uitdaging om onze, veelal maatwerk oplossingen, op een compacte manier te demonstreren aan de juridische markt. En dat is gelukt! Op 6 beeldschermen konden wij de CRM-integraties laten zien, die we hebben met de pakketten van de partners uit de Lexxyn groep. CRM-integratie oplossingen waarmee, ook buiten de advocatuur, een stukje efficiëntie en klantvriendelijkheid te winnen valt.

Naast de integratieoplossingen die we samen met de partners uit de Lexxyn Groep verzorgen, mochten we ook een sneak-preview geven van Colligo; de opvolger van Helder Managed Voice.

Namens I.X werd de I.X R2 Privacy Key gedemonstreerd. DE netwerkonafhankelijke cybersecurity oplossing voor iedereen die data, berichten en telefoontjes op zijn smartphone wil beveiligen. Een gewilde beveiligingsoplossing die bij Helder Telecom & ICT verkrijgbaar is.

Ook de nieuwste telefonieoplossingen ontbraken niet op de stand van Helder. Avaya gaf een demo van hun equinox omgeving in combinatie met hun nieuwste Android desktoptoestel. Een werkomgeving is inmiddels weinig meer zonder mobiele oplossing, daarom hadden we oa de Sony XPeria XZ2 die wij aan de bezoekers konden laten zien.

 

Sponsorsessie

Mano Joren en Dimmen Wesdijk presenteerden samen the end of ISDN. Het einde van ISDN geeft ook vele kansen op gebied van telefonie. In combinatie met de pre-launch van Colligo Reach al met al een interessante sessie om bij te wonen. Bekijk hier de factsheet van de presentatie.

 

Kantoor van de toekomst 

In het kantoor van de toekomst werden de aanwezigen door een tijdlijn meegenomen.  We begonnen in het verleden met een oude nog werkende Commodore 64.  

In het nu en de nabije toekomst konden we de mogelijkheden laten zien die momenteel al voor handen zijn.  2018 stond in het teken van de demo omgeving waarin alle partners uit de Lexxyn Groep hun producten konden laten zien. De videoanimatie van de partners uit de Lexxyn groep laat goed zien welke toegevoegde waarde wij met deze synergie kunnen bieden.

2020 toonde onder andere de Sony Experia Touch; een Android apparaat dat werkelijk ieder oppervlak tot een werkplaats om kan toveren. Verder kijkend in de toekomst zien we dat vergaderen in VR tot de mogelijkheden zal gaan behoren en de hololens zorgt voor zeer bijzondere real-time gewaarwording. Ook het Google Jamboard, de vervanger van het traditionele whiteboard, vond zijn plekje in het kantoor van de toekomst.

2028, het afsluitende jaar van het Kantoor van de Toekomst stond in het teken van Blockchain oplossingen. Technologie uit de toekomst, die zich maar lastig uit laat leggen. Middels een aantal Blockchain spellen heeft de Dutch Blockchain Coalition daar toch een poging toe gedaan.

Verder dan 2028 hebben we voor nu niet gekeken. De technologische ontwikkelen volgen elkaar in razendsnel tempo op, dus toekomst laat raden hoe een kantoor er in 2050 uit ziet.

PLEIT2018 | Kantoor van de Toekomst
Logo PLEIT2018

© Copyright 2023

Disclaimer