Helder Telecom & ICT voor de 6e keer op PLEIT

Dit jaar vind alweer de zesde editie van PLEIT plaats, waar Helder Telecom & ICT als sponsor nauw bij betrokken is. PLEIT is de jaarlijkse kennisdag over ICT voor de juridische praktijk. In 2016 is PLEIT door deskundigen uit de evenementenbranche genomineerd als één van de vier beste congressen van Nederland. De jury was vooral lovend over de balans tussen commercie en inhoud. De sterke punten uit voorgaande edities hebben we behouden, maar voor PLEIT2018 hebben we een behoorlijk aantal suggesties meegenomen om PLEIT nog beter te maken en te vernieuwen.

Kantoor van de Toekomst
Onze innovatiezaal staat dit jaar in het teken van het Kantoor van de Toekomst. Van een kantoor in VR tot de diverse mogelijkheden van AI. Of gewoon bekijken hoe een moderne werkplek er nu al uit kan zien. In het kantoor van de toekomst laat Helder Telecom & ICT samen met de partners uit de Lexxyn groep zien hoe een moderne kantooromgeving eruit kan zien. Bekijk met eigen ogen wat voor sprongen we al gemaakt hebben en welke we wellicht nog gaan maken! Transformeer een willekeurig oppervlak tot werkblad of stap binnen in een virtuele kantooromgeving. Vrijwel niets is te gek en op 5 juni tonen wij u graag hoe een kantooromgeving er in 2020 maar zo uit zou kunnen zien.

Sponsorsessie
Verspreid over de dag wordt er een aantal informatiesessies gehouden, allen met uiteenlopende thema’s. Denk aan het slim inzetten van data om de kantoorperformance omhoog te krijgen tot de volgende stap in Office365. Namens Helder Telecom en ICT geeft Dimmen Wesdijk samen met Mano Joren van Voiceworks uitleg over het belang van integratie tussen telefonie en CRM pakket.

Stand
Een van de sterke punten van PLEIT is de balans tussen de inhoud en de commercie. Dit trekken we door naar onze informatiestand in Loods7. Waar we onder andere het belang van de integratie tussen telefonie en CRM pakket nogmaals uitleggen. We laten zien wat de mogelijkheden zijn voor videoconferencing, bovendien demonstreren we hoe u op een simpele manier de data op uw Mobile Devices veilig kunt stellen.

Op dit moment zijn er ruim 400 mensen aangemeld voor PLEIT2018. Als u er ook bij wilt zijn op 5 juni, dan kunt u zich nu nog aanmelden.

© Copyright 2023

Disclaimer