Talksoon en Helder Telecom & ICT slaan de handen ineen om samen de Belgische markt te bedienen op het gebied van communicatieoplossingen voor bedrijven

Talksoon is een technologiedistributeur die high-end clouddiensten levert aan de MKB-markt. Talksoon, met het hoofdkantoor in Eindhoven, werkt op basis van een agent model ondersteunt door een team van gecertificeerde Trusted Business Advisors (TBA's); ervaren experts die de individuele communicatiebehoeften van een potentiële klant identificeren en de juiste oplossing vinden om aan deze specifieke behoeften te voldoen. De TBA’s zijn sleutelfiguur en fungeren als één aanspreekpunt voor de eindklant; zij worden gedurende de gehele verkoop- en projectlevenscyclus ondersteund door Talksoon.

“De pandemie heeft het belang van de cloud duidelijk versneld. De cloud bleek noodzakelijk te zijn om medewerkers vanuit huis toegang te geven tot de diensten, tools en apps van haar bedrijf.” zegt Danny Waardenburg, CEO bij Talksoon. “Ook in de KMO markt zorgde dat ervoor dat complete bedrijfsmodellen werden omgegooid. Flexibele Unified Communications oplossingen uit de cloud zijn essentieel om invulling te geven aan de genoemde veranderingen. Talksoon is een strategisch partnership aangegaan met Helder Telecom & ICT om de oplossingen van Xelion op de Belgische markt te positioneren. Hiermee kunnen onze agents snel inspelen op de behoeften in de Belgische markt.”

Altijd bereikbaar met Xelion

Helder Telecom & ICT heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het bereikbaar houden van organisaties. Zij bieden zeer gebruiksvriendelijke - en met een veelvoud aan systemen te koppelen - VOIP-telefonie oplossingen van Xelion. Zij bieden eenvoudige maar zeer slimme oplossingen die ieder bedrijf in staat stellen om te communiceren tussen collega’s en met klanten. Zo is uw organisatie altijd bereikbaar en maakt u het voor medewerkers mogelijk om te bellen waar en wanneer ze maar willen. Via hun laptop, op hun smartphone of reguliere GSM en geïntegreerd met bijvoorbeeld uw CRM, ERP of andere kantoorsoftware.

Dimmen Wesdijk, Managing Director bij Helder Telecom & ICT: “De VOIP-oplossingen van Xelion hebben zich al vele jaren bewezen bij allerlei soort bedrijven in een hoeveelheid aan sectoren. Wij geloven dat door de vele integratiemogelijkheden die het systeem biedt iedere organisatie baat heeft bij een systeem als dat van Xelion. Je organisatie en medewerkers worden er beter bereikbaar door, klanten hebben een betere contactbeleving en door de integraties gaat alles sneller en efficiënter. De specialisten van Talksoon weten natuurlijk precies welke uitdagingen er spelen bij Belgische organisaties en wij kunnen daar met onze Xelion VOIP centrale een perfect antwoord op geven. We kijken uit naar een mooie samenwerking!”

Helder Telecom & ICT levert haar oplossingen in België via het verkoopkanaal van Talksoon. Indien nodig, worden de TBA’s van Talksoon, ondersteund van second-level presales en post-sales ondersteuning direct vanuit Helder Telecom & ICT. Deze unieke samenwerking resulteert naar een heldere en complete oplossing voor de klant.

Wilt u meer in formatie over Helder Telecom & ICT? Ga naar www.helder-telecom.be

Wilt u meer informatie over Talksoon? Ga naar www.talksoon.eu of neem direct contact op met het Business Development team van Talksoon via Helder.telecom@talksoon.eu.

© Copyright 2023

Disclaimer