Aannemingsbedrijf Fraanje is overgestapt naar T-Inside van T-Mobile [Video]

Begin 2018 kregen we een telefonie-vraagstuk van Aannemingsbedrijf Fraanje in ’s-Heer Arendskerke.

Fraanje, een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat, is een van de grootste aannemingsbedrijven uit Zeeland. Met zo’n 200 medewerkers op kantoor en op bouwlocaties in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland, die dagelijks met elkaar in contact staan is de telefonie-omgeving een zeer belangrijk aspect. Zo belangrijk zelfs dat de kwaliteit van de werkzaamheden ermee staat of valt.

De telecomoplossing waar Fraanje gebruik van maakte voldeed meer niet meer aan de huidige wensen. Met name het dataverbuik op de bouwlocaties is groot, waardoor de databundels niet afdoende waren, met hoge kosten tot gevolg.

Met het oog op de toekomst zijn wij in gesprek gegaan met Fraanje. Middels onze TCI hebben we de behoeften geïnventariseerd en hen een passende oplossing gepresenteerd. Een flexibele oplossing waarbij de vaste telefonie gekoppeld is aan de mobiele telefonie. Er gebruik wordt gemaakt van onbeperkte databundels, en de kosten toch binnen de perken blijven. Met T-Inside van T-Mobile zijn de collega’s van Fraanje weer optimaal met elkaar en met hun klanten verbonden. 

Samen met T-Mobile hebben wij een video-testimonial gemaakt. 

© Copyright 2023

Disclaimer