Voicemail feestdagen

Het einde van het jaar is in zicht. De feestdagen komen eraan. Gaat uw bedrijf dicht tussen Kerst en Oud & Nieuw, gelden er andere openingstijden in de decembermaand of wenst u uw voicemail onder te dompelen in Kerstsfeer? 

Helder Telecom & ICT verzorgt ook dit jaar graag de feestdagenteksten voor uw telefooncentrale. Met de afwezigheidsmelding van Helder Telecom & ICT weet u zeker dat u uw deuren netjes achter u sluit en uw relaties tijdig, duidelijk en volledig geïnformeerd worden.

Mocht u gebruik willen maken van deze service, dan ontvangen wij graag voor onderstaande data de input, zodat de afwezigheidsmelding op tijd ingeregeld kan worden.

  • Deadline Kerstdagen: maandag 18 december 2017
  • Deadline jaarwisseling: donderdag 21 december 2017

Stuur uw teksten naar verkoop@heldertelecom.nl, waarna wij binnen 48 uur contact met u opnemen om de melding door te spreken. Indien we uw teksten na deze data ontvangen, kunnen wij door drukte helaas niet garanderen dat de afwezigheidsmelding op tijd gereed is. Reageer dus snel!

TEKSTVOORBEELDEN

Indien u graag meer informatie wenst te ontvangen of als u van gedachten wilt wisselen over een heldere, passende tekst dan kunt u een email sturen naar verkoop@heldertelecom.nl of bellen naar 0416-740740. Wij helpen u graag.

© Copyright 2023

Disclaimer