Helder Telecom & ICT wederom genomineerd voor Voiceworks Partner Awards

Waalwijk, 17 januari 2017 – Helder Telecom, expert op het gebied van telecommunicatie & ICT, is voor de 4e keer genomineerd voor de Voiceworks Partner Awards. Op donderdag 19 januari 2017 vindt tijdens een feestelijke avond de uitreiking plaats van deze prestigieuze awards.

De bekendmaking van de winnaars vindt plaats in de Reehorst in Ede. De resellers die uitzonderlijke successen hebben geboekt worden bekroond met verschillende awards, zoals de Mobile Award, New Partner Award en Wholesale Partner Award. Voiceworks selecteerde de genomineerden op basis van de groei, innovatiekracht en aanvullende prestaties van zijn partners over het jaar 2016. Helder is dit jaar genomineerd voor de EWAN Award.

Helder Telecom & ICT helpt zakelijke eindgebruikers om altijd te kunnen bellen en overal te werken. Veilig en zorgeloos. “2016 stond voor ons in het teken van professionele en veilige bereikbaarheid. Altijd bereikbaar zijn en flexibel werken; vandaag de dag twee onmisbare ingrediënten voor een succesvolle bedrijfsvoering. De groeiende impact van technologie op telecommunicatie vraagt een vernieuwende kijk op dingen. Deze visie, gecombineerd met de verwachtingen van relaties, zijn vertaald naar concrete diensten en oplossingen. Deze nominatie betekent dat we met deze strategie een succesvolle weg zijn ingeslagen.", aldus Dimmen Wesdijk, algemeen directeur Helder Telecom.

Voiceworks


Voiceworks is de innovatieve leverancier van zakelijke data-, Cloud- UC-, mobiele- en vaste telefonieoplossingen. Het bedrijf werkt nauw samen met een landelijk dekkend resellerkanaal bestaande uit meer dan 200 resellers.

Koen van Geffen, CEO van Voiceworks: “Elk jaar boeken onze partners mooie resultaten en zien zij hun business groeien. Als leverancier ontwikkelen en leveren wij de diensten, maar onze partners zetten deze met hun eigen professionele kennis en kunde in de markt. Wij zijn trots op de prestaties van onze partners en daarom zetten wij de behaalde successen elk jaar centraal tijdens de Voiceworks Partner Awards. Wij waarderen de inzet van onze partners en willen Helder Telecom & ICT in het bijzonder bedanken.”   

Meer informatie over de Voiceworks Partner Awards vindt u in het evenementenbericht van Voiceworks.

 

© Copyright 2023

Disclaimer