Werken in de cloud: Heeft u al internet back-up?

Als juridisch professional kunt u niet zonder internet, zeker wanneer u gedeeltelijk of volledig in de cloud werkt. U heeft dus ongetwijfeld uw internetverbinding goed geregeld. Maar wat zijn de gevolgen wanneer de verbinding weg valt en u ineens zonder internet zit, niet wetende hoe lang de storing duurt?

UW BEDRIJF HANGT AAN EEN DUN DRAADJE

Zonder internetverbinding kunnen uw medewerkers niet meer werken in cloud-applicaties. Er kan geen e-mail meer worden verzonden of ontvangen en klantdossiers in de cloud zijn niet inzichtelijk. Naast de hiermee gemoeide vertraging, irritatie en verloren werktijd loopt u het risico deadlines niet te halen en omzet mis te lopen.

Heeft u al een internet back-up?

Steeds meer organisaties investeren daarom in een back-up voor hun internetverbinding, zoals Helder Internet Back-up. Dit is een extra internetverbinding op uw locatie die gebruik maakt van het 4G-netwerk van KPN, het netwerk waar ook uw mobiele telefoon gebruik van maakt.

Hoe werkt het?

Wij breiden uw internetverbinding uit met een extra verbinding via 4G. Mocht uw vaste internetverbinding onverhoopt uitvallen, dan is onze oplossing zodanig geprogrammeerd dat deze automatisch overschakelt naar een draadloze 4G-internetvoorziening. Zodra de storing is opgelost, neemt de hoofdverbinding het weer over, zodat u als gebruiker hier helemaal niets van hoeft te merken.

De snelheid en capaciteit van deze 4G-verbinding zijn voldoende om gewoon verder te kunnen werken. Uw medewerkers blijven productief, cloudapplicaties blijven toegankelijk en communicatie via de e-mail blijft in de lucht.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op; we bellen of mailen u graag terug voor een adviesgesprek over zakelijk internet op maat, of een kosteloze inventarisatie bij u op locatie. Wilt u meer weten over de voor- en nadelen, business case en total cost of ownership van de diverse cloud mogelijkheden, om een goed gefundeerd besluit te kunnen nemen? Download het gratis e-book ‘To cloud or not to cloud? De juiste ICT kiezen voor de juridische sector’, dat wij samen met onze Lexxyn Groep Partners schreven.

© Copyright 2023

Disclaimer