Oplossingen voor telefonie en online werkplek

Altijd in verbinding met de wereld om u heen

Altijd bereikbaar zijn en flexibel werken; vandaag de dag twee onmisbare ingrediënten voor een succesvolle bedrijfsvoering. De laptop doet hierbij dienst als telefoon, de smartphone als werkplek. Voor de een de wereld op z’n kop, voor Helder heel normaal. Met het leveren van een kraakhelder portfolio zorgt Helder ervoor dat u altijd in verbinding staat met de wereld om u heen; veilig en zonder ruis op de lijn.

Interactie; het nieuwe samenwerken

Onze hedendaagse interactie is een interessante mix tussen analoog en digitaal, gecombineerd met een breed scala aan toestellen; telefoon, smartphone, tablet en desktop. Communicatie, telefonie en technologie staan niet langer los van elkaar, maar zijn juist onmisbare ingrediënten voor een krachtige totaaloplossing. 

Helder maakt het mogelijk altijd in contact te staan met uw klanten, uw leveranciers, het thuisfront en uw collega’s, vanaf ieder willekeurig apparaat en op iedere gewenste locatie en tijdstip.

"In Helder vonden we niet alleen hedendaagse oplossingen, maar ook een service-gerichte dienstverlening en een fikse besparing op onze telefoniekosten. Bij Helder krijgen we altijd het gevoel dat we uniek zijn."

Liliane Verbrugge (Verbrugge)

Helder TCI Totale Communicatie Inventarisatie

TCI (TOTALE COMMUNICATIE INVENTARISATIE)

Helder Telecom & ICT is dagelijks bezig met het in kaart brengen van bewegingen en mogelijkheden in de markt. Wij vertalen dit met veel plezier naar uw praktijk en maken hiervoor gebruik van de TCI, een unieke aanpak voor het schetsen van een totaalbeeld én - oplossing.

Met behulp van de door Helder ontwikkelde TCI worden uw huidige telecom en IT-omgeving nauwkeurig geïnventariseerd. Wij puzzelen net zo lang totdat we u de best beschikbare oplossing kunnen voorleggen.

Weten wat er bij u speelt en continue zoeken naar passende mogelijkheden; wat ons betreft de enige aanvliegroute om u blijvend te ontzorgen.

Gratis check aanvragen

© Copyright 2023

Disclaimer