Cloud diensten

Veilig werken in de cloud

Veilig online samenwerken


De manier van (samen)werken verandert. Medewerkers willen onafhankelijk van tijd, plaats en toestel communiceren. Een mobieltje en een laptop zijn hiervoor niet meer afdoende. Uw medewerkers willen ook thuis en onderweg in kunnen loggen. Uw relaties willen zich altijd gehoord voelen. En ú wilt dat dit veilig gebeurt, zodat uw bedrijfsgegevens beveiligd blijven. Dit lost u op met een geïntegreerde aanpak in de cloud. Cloud computing zorgt voor een zorgeloze toegang tot uw werkomgeving.

Altijd online toegang


Door het onderbrengen van uw telefonie en/of werkplekken in een cloudomgeving bent u gegarandeerd van flexibiliteit en optimale beveiliging van uw data. U kunt altijd en overal bellen en werken in een omgeving die zich aan u aanpast. En het beheer? Ook dat kunt u aan Helder toevertrouwen. U investeert minder in hardware, u bespaart op hoge aanvangsinvesteringen en profiteert van geoptimaliseerde werkprocessen en 24/7 veilig online toegang. Op het gebied van bellen en werken in de cloud bieden wij:
 

"We profiteren van een duidelijke infrastructuur en vaste, lagere, maandelijkse telecomlasten op één factuur."

Jos van der Wijst (Bogaerts & Groenen advocaten)

The Voice of 365 telefooncentrale in de cloud

The Voice of 0365

 

The Voice of O365 is een dienst die Office 365 gebruikers de mogelijkheid biedt om Skype for Business Online (voorheen Lync 2010/13) te gebruiken als volwaardige telefooncentrale in de ‘cloud’.

Lees meer over Skype | The Voice of O365

 

 

© Copyright 2019

Disclaimer