Cloud diensten

Veilig werken in de cloud

Veilig online samenwerken


De manier van (samen)werken verandert. Medewerkers willen onafhankelijk van tijd, plaats en toestel communiceren. Een mobieltje en een laptop zijn hiervoor niet meer afdoende. Uw medewerkers willen ook thuis en onderweg in kunnen loggen. Uw relaties willen zich altijd gehoord voelen. En ú wilt dat dit veilig gebeurt, zodat uw bedrijfsgegevens beveiligd blijven. Dit lost u op met een geïntegreerde aanpak in de cloud. Cloud computing zorgt voor een zorgeloze toegang tot uw werkomgeving.

Altijd online toegang


Door het onderbrengen van uw telefonie en/of werkplekken in een cloudomgeving bent u gegarandeerd van flexibiliteit en optimale beveiliging van uw data. U kunt altijd en overal bellen en werken in een omgeving die zich aan u aanpast. En het beheer? Ook dat kunt u aan Helder toevertrouwen. U investeert minder in hardware, u bespaart op hoge aanvangsinvesteringen en profiteert van geoptimaliseerde werkprocessen en 24/7 veilig online toegang. Op het gebied van bellen en werken in de cloud bieden wij:
 

"We profiteren van een duidelijke infrastructuur en vaste, lagere, maandelijkse telecomlasten op één factuur."

Jos van der Wijst (Bogaerts & Groenen advocaten)

Microsoft teams integratie

 

Microsoft Teams is ontwikkeld als collaboration tool en is een op chat-gebaseerd communicatieplatform voor bedrijven. In de simpelste vorm kun je als gebruiker Teams opzetten die een plek vormen voor groeps-chats. Een groeps-chat wordt ook wel een kanaal genoemd. Wanneer je iemand face-to-face wilt spreken, kun je de audio of video chat gebruiken.

Door gebruik te maken van een SaaS plugin is het mogelijk om een koppeling tussen Microsoft Teams en de Helder Managed Xelion tot stand te brengen, waardoor o.a. mogelijk is om zowel Teams communicatie als vaste- en mobiele communicatie in één device te integreren

Lees meer over de Microsoft Teams integratie met Xelion

 

 

© Copyright 2023

Disclaimer