Helder Avaya Cloud

Met een totaal van meer dan 36000 geïnstalleerde systemen wereldwijd bent u met een Avaya telefooncentrale zeker van een gebruiksvriendelijk en bedrijfszeker data-telefoonsysteem dat haar waarde al meer dan bewezen heeft.
 

Wat is Avaya IP Office?

Avaya IP Office is een communicatieoplossing voor bedrijven van twee tot circa 2500 medewerkers. De combinatie van spraak- én IP-technologie biedt u de mogelijkheid en het gemak om kosten te verlagen, productiviteit te stimuleren en uw klanten optimale service te verlenen.

U kunt IP Office beschouwen als een complete oplossing voor telefonie, messaging, networking, conferencing en klantbeheer. U beschikt daarmee over het fundament voor alle communicatiestromen, zowel tussen collega’s onderling als met klanten en prospects. Maar er is meer. De oplossing biedt ook eenvoudige toegang tot informatie door bijvoorbeeld de integratie met Microsoft Outlook. Medewerkers kunnen direct gedetailleerde informatie over de beller zien op hun telefoonscherm. Zowel medewerkers op kantoor of op een andere locatie, als medewerkers die thuis werken, profiteren van dezelfde functionaliteit.

Waarom kiezen voor een Avaya telefooncentrale?

 • Geschikt voor 2 tot 2500 gebruikers
  Zowel kleinschalige organisaties als grotere bedrijven weten zich verzekerd van een verbeterde efficiëntie dankzij de communicatieoplossingen van de IP 500.  
 • Lagere communicatiekosten
  IP Office kan u helpen om uw kosten significant te verlagen, dankzij SIP trunk ondersteuning, uitgebreide conferencing opties, geavanceerde mobiliteitsoplossingen en customer service tools.
 • 1 tot 150 locaties
  Dankzij de mogelijkheid om uit te breiden tot 150 (internationale) sites garandeert Avaya dat alle medewerkers steeds blijven communiceren.
 • Avaya ondersteunt 85% van alle fortune 500 bedrijven
  Niet minder dan een duizelingwekkende 85% van de Fortune 500 bedrijven vertrouwt blindelings op Avaya voor de communicatie met haar medewerkers, klanten, leveranciers en partners. Avaya technologie staat garant voor een hoge mate van betrouwbaarheid en spitsvindigheid die haar deugd ook dagelijks bewijst in het segment van de kleine en middelgrote ondernemingen. 
 • Efficiënte communicatie vanaf elke locatie
  Of u zich nu bevindt bij een klant, op de baan, of in een hotelkamer, op geen enkel moment dient u in te boeten aan efficiëntie op het vlak van communicatie, en garandeert Avaya dat u steeds over al de functionaliteiten beschikt die u hebt leren appreciëren op kantoor.
 • Integratie van smartphones en tablets
  Oproepen naar kantoor kunnen bellen op elke aangewezen toestel.  Gewoon inloggen en het toestel wordt automatisch de telefoon van de gebruiker.  Gebruik de tablet of smartphone voor uw conference calls, of laat uw collega's weten dat u in vergadering bent.
 • Uitgebreide partnerships
  Avaya werkt nauw samen met een lange lijst van fabrikanten die de efficiëntie van uw dagelijkse taken nog kunnen verbeteren. 

Wenst u advies over de mogelijkheden van de Avaya communicatieplatformen?  Wij adviseren u graag over het geschikte oplossing voor uw onderneming.

 

Gratis adviesgesprek over VoIP 

VOIP Telefooncentrale Avaya voor stabiel bellen

Advies nodig?

Bel: 0884435333

Contactformulier

Equinox is de Unified Communications oplossing van Avaya. Bekijk de film hierboven voor meer informatie.

© Copyright 2023

Disclaimer