ISDN STOPT. DE ALTERNATIEVEN

Maakt uw organisatie gebruik van ISDN? Let dan goed op; KPN stopt per 1 september 2019 met ISDN. Dit betekent dat uw telefooncentrale - en dus ook uw bedrijf - vanaf die datum niet meer bereikbaar is. Niet getreurd, er zijn voldoende eigentijdse alternatieven voorhanden.
 

Hoe voorkomt u problemen?


Gelukkig is er tijd om uit te kijken naar alternatieven voor ISDN. Naar andere opties die toekomstgericht, flexibel en veelal goedkoper zijn. Wij helpen u graag op weg. Neem contact met ons op voor een kosteloos advies over de best beschikbare oplossing voor u. Om u een idee te geven van de mogelijkheden vindt u hieronder aanvullende informatie.

Welke alternatieven zijn er voor ISDN?

 

  • VoIP: u kunt uw huidige centrale geschikt maken voor VoIP.
  • SIP: u kunt uw huidige centrale koppelen aan een nieuwe router-converter combinatie. Hierdoor is uw “oude” centrale niet meer via ISDN, maar via SIP bereikbaar.
  • Cloud: vervang uw huidige centrale voor een Cloud telefonie oplossing 

Kortom, opties genoeg, maar welke kiest u? Hiervoor is het zaak u inhoudelijk te laten informeren en een aantal belangrijke stappen te nemen.

 

De eerste stappen

Wij adviseren u om onderstaande drie acties op korte termijn te nemen. Op die manier anticipeert u tijdig.

  1. Laat uw factuurrelatie met KPN overnemen door een contractloos alternatief. Op die manier geniet u direct van meer flexibiliteit, zowel qua overstapdatum als qua leverancier.
  2. Zet eventueel de ISDN-diensten waar u gebruik van maakt, direct over naar bijvoorbeeld VoIP. U bent dan helemaal klaar voor de aankomende jaren.
  3. Laat u bijpraten over de consequenties en mogelijkheden voor uw organisatie.

We begrijpen dat u bovenstaande even rustig moet laten bezinken. Neem contact met ons op zodat we u inhoudelijk bij kunnen praten, toelichting kunnen geven op bovenstaande drie stappen en om samen uit te kijken naar interessante alternatieven. 

 

gratis adviesgesprek over ISDN en alternatieven


Meer over ISDN:

 

Wat is ISDN?

ISDN is de afkorting voor Integrated Services Digital Network en staat voor een integratie van telecommunicatiediensten (services). ISDN is een vorm van digitale telefonie en de opvolger van het analoge POTS (Plain Old Telephone Service). ISDN is ontwikkeld om data en spraakcommunicatie in een netwerk te integreren en aanvullende diensten aan te bieden. Zo worden over hetzelfde ISDN netwerk niet alleen telefoongesprekken, maar ook video- en datadiensten gevoerd. Daarnaast wordt de capaciteit via ISDN beter benut en heeft het een gunstige prijssteling. Met zo’n 20% aan aansluitingen in Nederland is ISDN is erg populair, maar zal het in de toekomst langzaam marktaandeel verliezen aan onder andere VoIP oplossingen.

Overstappen naar een alternatief


Dagelijks adviseren wij klanten over de best passende mogelijkheid omtrent telefonie, rekening houden met actuele en aankomende veranderingen. Wij praten u graag bij en geven graag toelichting op ISDN en mogelijke alternatieven. U heeft nog even de tijd voordat KPN er definitief de stekker uittrekt, toch adviseren wij u op korte termijn op zoek te gaan. Dit scheelt u onnodig stress en levert u in veel gevallen direct al een besparing op.

 

gratis adviesgesprek over ISDN en alternatieven

Advies nodig voor alternatieven ISDN

 

 

ADVIES NODIG?

 

Bel: 0884435333

 Contactformulier

© Copyright 2023

Disclaimer