Werkplek

Veilig online werken

Grenzeloos ondernemen


De wereld verandert in een razendsnel tempo, net als uw medewerkers. Het opleidingsniveau stijgt, de beroepsbevolking vergrijst, het tweeverdienersmodel wordt de norm, technologische vernieuwingen volgen elkaar razendsnel op en nieuwe generaties bestormen, hand in hand met hun smartphone en tablet, de werkvloer. Hierdoor verandert ook de manier van (samen)werken. Een antwoord op deze veranderingen is het flexibel werken.

IT en Telecom optimaal verweven


Vroeger stapte u direct naar naar uw IT-partner, waarna deze een nieuwe PC leverde. Tegenwoordig zijn mobiele bereikbaarheid en flexibel werken zo met elkaar verweven dat alleen IT-kennis niet meer afdoende is. Helder, specialist in Telecom én IT is een expert in het optimaal verweven van deze twee disciplines. Helder Telecom draagt zorg voor een veilige, comfortabele en betaalbare werkplek, waarmee u kunt werken op úw manier. Leer meer over de diensten en producten om uw werkplek efficiënt in te richten:

"Resultaat van het onderbrengen van onze telecommunicatie bij Helder is de gerealiseerde kostenreductie, een absoluut groot voordeel. Het tweede gevolg; de betere bereikbaarheid is ook van groot belang. Ons klantencontact is hierdoor verbeterd, wat voor ons als kantoor enorm waardevol is gebleken."

Frans Rijnbeek (KRP Accountants & Adviseurs)

Computer telefoon integratie bellen vanuit klantkaart

Computer Telefoon Integratie

Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven die optimaal gebruik maken van de handige toepassingen die Computer Telefoon Integratie biedt, beter worden gewaardeerd door hun klanten. De redenen hiervoor zijn ten eerste dat klanten eenvoudig door het systeem herkend worden (door een pop-up screen met alle gegevens van de klant) en sneller, efficiënter en zonder fouten te woord worden gestaan.

Lees meer over CTI koppelingen

 

© Copyright 2023

Disclaimer