Werkplek

Grenzeloos ondernemen


De wereld verandert in een razendsnel tempo, net als uw medewerkers. Het opleidingsniveau stijgt, de beroepsbevolking vergrijst, het tweeverdienersmodel wordt de norm, technologische vernieuwingen volgen elkaar razendsnel op en nieuwe generaties bestormen, hand in hand met hun smartphone en tablet, de werkvloer. Hierdoor verandert ook de manier van (samen)werken. Een antwoord op deze veranderingen is het flexibel werken.

IT en Telecom optimaal verweven


Vroeger stapte u direct naar naar uw IT-partner, waarna deze een nieuwe PC leverde. Tegenwoordig zijn mobiele bereikbaarheid en flexibel werken zo met elkaar verweven dat alleen IT-kennis niet meer afdoende is. Helder, specialist in Telecom én IT is een expert in het optimaal verweven van deze twee disciplines. Helder Telecom draagt zorg voor een veilige, comfortabele en betaalbare werkplek, waarmee u kunt werken op úw manier.

  • Online werkplek
  • Werkplek beheer
  • Cloudsourcing via Microsoft office 365
  • Zakelijk internet
  • IT Beveiliging

"Resultaat van het onderbrengen van onze telecommunicatie bij Helder is de gerealiseerde kostenreductie, een absoluut groot voordeel. Het tweede gevolg; de betere bereikbaarheid is ook van groot belang. Ons klantencontact is hierdoor verbeterd, wat voor ons als kantoor enorm waardevol is gebleken."

Frans Rijnbeek (KRP Accountants & Adviseurs)

© Copyright 2017

Disclaimer