Werkplekbeheer en werkplekbeveiliging

Waarom werkplekbeheer en -beveiliging?

In een zakelijke omgeving is een goed werkende, veilige werkplek onmisbaar. Het is van belang dat er geen storingen optreden, zodat medewerkers en de infrastructuur optimaal functioneren. professioneel werkplekbeheer is hierbij van ongekend groot belang. daarnaast is het aan te raden beveiliging van infrastructuur en informatie (data) uiterst serieus te nemen. aan de beveiliging van geautomatiseerde, veelal online, werkplekken wordt relatief weinig aandacht besteed. zorg dat u niet vatbaar bent voor dreigingen en minimaliseer risico’s.


Wat is werkplekbeheer en ICT-beveiliging door middel van RMM?

RMM is een unieke IT-management tool, dat Helder Telecom & ICT levert in samenwerking met haar partner ICT Concept. Hiermee is Helder Telecom & ICT in staat om informatie vanuit verschillende applicaties en omgevingen bij elkaar te brengen op 1 scherm (Single Pane of Glass). Op deze volledig geautomatiseerde wijze wordt veel diepgaandere informatie via rapportages naar boven gehaald vanuit één enkel systeem. Updates worden eenvoudig uitgerold, beheer wordt uniform voor iedere werkplek verzorgd en het systeem biedt uitgebreid geautomatiseerd probleemoplossend vermogen. Hierdoor wordt een hoger beveiligingsniveau nagestreefd. Dit is het toppunt van zorgeloos en toekomstgericht werken.

 

Wat zijn de voordelen van werkplekbeheer en -beveiliging middels RMM?

  • Meer actieve monitoring op onderdelen in één systeem.
  • Geautomatiseerd updates uitrollen.
  • Meer uniformiteit in het beheer.
  • Geautomatiseerde probleemoplossend vermogen (tot op zekere hoogte).
  • Hoger beveiligingsniveau (doordat updates, anti-virus, back-up, firewall etc. beter gecontroleerd wordt).
  • Uitgebreide rapportages en compleet inzicht van datgene dat er actueel is omtrent de ICT–omgeving.
  • Voorspellend vermogen betreffende toekomstige investeringen.
  • Dankzij betere kennis, een nog betere dienstverlening.

  

Voor wie is werkplekbeheer en – beveiliging?

Helder Telecom & ICT is van mening dat een vakkundig protocol omtrent werkplekbeheer en ICT-beveiliging voor iedere organisatie, maar ook voor ieder individu noodzakelijk is. Van een freelancer tot aan een multinational; het organiseren van een goed functionerende en veilige werkomgeving is voor iedereen haalbaar. 

 

Lees meer over het beveiligen van toestellen met Mobiele Device Management (MDM) 

 

  

Hoe laat Helder Telecom & ICT u optimaal profiteren van optimaal werkplekbeheer en -beveiliging?

Het begint bij bewustwording omtrent het belang van werkplekbeheer en ICT-beveiliging. Helder Telecom & ICT helpt u bij het ‘wakker schudden’ van alle medewerkers en het opstellen van een vakkundig protocol. Zodra dat aanwezig is bekijkt Helder Telecom & ICT samen met u de mogelijkheden en stelt goed doordacht een selectie van hard- en software samen. Daarnaast dient alles professioneel geïnstalleerd en daarna onderhouden te worden. Dit vraagt om het ervaren team van specialisten van Helder Telecom & ICT. Voor zowel advies, installatie, support, ondersteuning alsook het remote onderhoud en de beveiliging middels RMM en MDM; u heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele IT-omgeving. Medewerkers maken gebruik van een optimaal functionerende werkomgeving, altijd voorzien van de laatste updates. Veilig werken zonder storingen leidt tot een positieve werkomgeving voor medewerkers, relaties en klanten. 

 

<gratis adviesgesprek over optimaal werkplekbeheer en -beveiliging > 

Werkplekbeheer en beveiliging voor veilig werken en bellen

ADVIES NODIG?

Bel: 088-443533

Contactformulier

© Copyright 2023

Disclaimer