Vacature Accountmanager Telecom

(Waalwijk - Fulltime)

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging, één waarin je je commerciële talent in kan zetten? Ben je op zoek naar een baan in een dynamische omgeving waar je in kan groeien, en je kan terugvallen op een professioneel en gezellig team van collega’s? Dan ben jij diegene die we zoeken!

De baan als accountmanager bij Helder Telecom & ICT
We groeien en daardoor groeit de behoefte en noodzaak om samen met onze huidige accountmanagers onze salesactiviteiten verder te professionaliseren en uit te breiden. Om de impact en waarde van deze activiteiten helder te houden zijn we momenteel op zoek naar een energieke, zelfstandige en creatieve accountmanager die ons komt ondersteunen. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor onze business development. Je beheert de reeds bestaande klanten en relaties en bent in staat om deze kring met je communicatieve en adviserende vaardigheden uit te breiden. Door je commerciële volwassenheid en lef straal je senioriteit uit.

Je bent een gedreven, resultaatgerichte ondernemer met durf en creativiteit die telecommaatwerkprojecten consulteert bij de branche waar wij ons met trots marktleider van kunnen noemen: de juridische praktijk. Daarnaast sta je ook in contact met onze klanten in de zorg en in het MKB. Je wordt beschouwd als een expert op je vakgebied, door jouw ervaring en inzicht zal je bestaande behoeftes en knelpunten bij de klant kunnen vertalen naar concrete oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen en uitbrengen van offertes en het sluiten van de verkoop, sales zit immers in je tweede natuur.

Wij

 • Bieden een marktconform salaris en uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto, laptop, telefoon en een incentiveprogramma;
 • Geven je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en doorgroeimogelijkheden;
 • Belonen en vieren successen;
 • Werken samen in een enthousiast maar bovenal hecht team van 13 collega’s waar we er alles aan doen om je snel thuis te laten voelen;
 • Zijn een snelgroeiend bedrijf in een dynamische markt en zijn daar TROTS op;
 • Hebben een gezellige sfeer met een gezonde dosis humor hoog in het vaandel staan;

Jij

 • Hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Hebt aantoonbare commerciële werkervaring in de Telecom of IT sector;
 • Kan op een praktische wijze inhoud geven aan de functie;
 • Hebt een dienstverlenende instelling en een goed gevoel voor prioriteiten;
 • Bent iemand met inlevingsvermogen en een sterk ontwikkeld gevoel voor verantwoordelijkheid;
 • Hebt gedegen kennis van Telecom, kantoorautomatisering en/of infrastructuur;
 • Bent een teamplayer die goed in staat is om zelfstandig te werken;

 

Enthousiast?
Stuur je cv en motivatie naar Vicky Lemmens – vacatures@lexxyn.nl . Voor meer informatie kun je ook bij haar terecht via 088 002 84 00 of bovengenoemd emailadres. Voel je niet verplicht, maar met een videoboodschap heb je bij ons een streepje voor. Deze mag je sturen via WhatsApp naar 06-38122747 (niet voor bellen).

Wie zijn wij?
Helder telecom & ICT is een landelijk opererend, toonaangevend groeiend bedrijf in Brabant (Waalwijk) en biedt bedrijven een breed scala aan producten en diensten. Voor zakelijke klanten verzorgt Helder telecom & ICT mobiele spraak, internet- en datadiensten, evenals volledig beheer en uitbestede ICT-oplossingen en bedrijfstelefooncentrales. We zijn een dienstverlener met een duidelijke ambitie. Naast de integratie van vaste en mobiele telefonie, stelt Helder telecom & ICT de wensen en behoeften van haar klanten centraal. Onze klanten zijn van ons een hoge servicegraad en uitzonderlijke dienstverlening gewend. Dat vraagt om bijzondere mensen. Geen gemiddelde professionals, maar gedreven collega's die weten wat er speelt, wat er kan en een neus hebben voor nieuwe mogelijkheden wat betreft inzet van oplossingen bij onze klanten. Kortom mensen die het verschil kunnen maken! Daarnaast is Helder telecom & ICT aangesloten bij de Lexxyn Groep, een samenwerking tussen ICT bedrijven in de juridische sector waar inmiddels ongeveer 150 mensen werken.

Interesse?
Stuur je cv en motivatie uiterlijk 27 februari naar Vicky Lemmens (P&O Adviseur) – vacatures@lexxyn.nl Naar sollicitaties op een eigen persoonlijke wijze zijn we uiteraard ook benieuwd, vul deze dan wel aan met je cv. Voor meer informatie met betrekking tot de functie kun je ook bij Vicky terecht, bereikbaar via tel. 088-002 84 00 of bovengenoemd emailadres. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij je graag naar www.heldertelecom.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

© Copyright 2018

Disclaimer