Vacature medewerker orderdesk (Fulltime)

Helder telecom & ICT, werken waar het gebeurt!

Wij zijn een landelijk opererend, toonaangevend groeiend bedrijf in Waalwijk. Voor zakelijke klanten verzorgen we mobiele spraak, internet- en datadiensten, evenals volledig beheer en uitbestede ICT-oplossingen en bedrijfstelefooncentrales. 

Wie zoeken we?

Wij zoeken iemand die verantwoordelijk is voor het contact met klanten, providers en leveranciers. Hierin ben je onder andere bezig met het beantwoorden van de diversiteit aan vragen van onze klanten. Bovendien ga je orders behandelen en verwerken binnen de diverse systemen van de providers waarmee we een samenwerking hebben. Je zorgt voor administratieve afhandeling van lopende contracten en bent verantwoordelijk voor de klachtenafhandeling. Verder zien we bij jou graag terug:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in de telecom branche (pré)of eager genoeg zijn er meer over te leren;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Een gezonde portie zelfstandigheid;
  • Dat je houdt van een beetje druk op de ketel en snel moeten schakelen.

Wie zijn wij?

We zijn een dienstverlener met een duidelijke ambitie. Naast de integratie van vaste en mobiele telefonie, stelt Helder telecom & ICT  de wensen en behoeften van haar klanten centraal. Onze klanten zijn van ons een hoge servicegraad en uitzonderlijke dienstverlening gewend. Dat vraagt om bijzondere mensen. Geen gemiddelde professionals, maar gedreven collega's die weten wat er speelt, wat er kan en een neus hebben voor nieuwe mogelijkheden wat betreft inzet van oplossingen bij onze klanten. Kortom mensen die het verschil kunnen maken! Daarnaast is Helder telecom & ICT  aangesloten bij de Lexxyn Groep, een samenwerking tussen ICT bedrijven in de juridische sector waar inmiddels ongeveer 150 mensen werken.

Verder:

  • Ga je deel uitmaken van een hecht team van 13 collega’s;
  • Bieden we een marktconform salaris en uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Geven we je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en doorgroeimogelijkheden;
  • Bieden we veel humor en gezellig samen lunchen op kantoor;
  • Hebben we een vijftal uitjes per jaar met alle collega’s binnen de Lexxyn Groep.


Interesse?

Je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv, kun je sturen naar vacatures@lexxyn.nl en richten aan Vicky Lemmens, P&O Adviseur.
Voor meer informatie kun je ook bij Vicky terecht via 088-002 84 00 of bovengenoemd emailadres. Meer informatie over Helder telecom & ICT is te vinden op: www.heldertelecom.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© Copyright 2019

Disclaimer