Helder steunt Villa Pardoes

Zo af en toe is het goed om stil te staan bij al onze zegeningen. Maar zo af en toe moet je ook even stilstaan bij degenen die het minder goed hebben. Dit is de reden dat Helder Telecom & ICT heeft besloten om een goed doel in de regio te ondersteunen. Op een steenworp afstand van kantoor, ligt Kaatsheuvel. En in Kaatsheuvel staat niet alleen de Efteling, maar ook Villa Pardoes; een heel bijzonder vakantieverblijf waar je, als je het voor het kiezen hebt, toch liever niet naar toe gaat.

WAT IS VILLA PARDOES?

Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind (van 4 tot 12 jaar) een gratis vakantieweek in één van de volledig aangepaste villa's in Kaatsheuvel.  Een vakantie voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Een week om samen even alles vergeten. 

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplek. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen en ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van maar liefst 180 vrijwilligers, medewerkers en sponsoren, die het belangrijk vinden dat ook ernstig zieke kinderen met hun gezin een onvergetelijke vakantie hebben.

Bovenaanzicht Villa Pardoes

© Copyright 2023

Disclaimer