Helder steunt Villa Pardoes

Helder Telecom sponsor Villa Pardoes

KERSTGEDACHTE

Kerst is een periode waarin we nostalgisch worden en even stilstaan bij alle zegeningen, maar zeker ook bij degenen die het minder goed hebben. Dus in plaats van kerstkaarten en kleine presentjes doen we het dit jaar eens helemaal anders. Niet nog een geschenk in deze maand van overdaad maar iets betekenisvol waar we samen trots op kunnen zijn. 

We hebben daarom dit jaar met het hele team besloten dat we een goed doel in de regio gaan ondersteunen. Wij dragen allemaal een warm hart toe aan Villa Pardoes. 

WAT IS VILLA PARDOES?

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. 

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplek. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van maar liefst 160 vrijwilligers, donateurs en sponsoren.

Namens Villa Pardoes en het team van Helder Telecom & ICT wil ik u bedanken en bijzonder prettige en gezonde feestdagen toewensen!

Dimmen Wesdijk

 

 Helder Telecom & ICT sponsor Villa Pardoes

Klik hier voor de website van Villa Pardoes

© Copyright 2018

Disclaimer