Werken bij Helder | Onze vacatures

Helder telecom & ICT, werken waar het gebeurt!

Helder telecom & ICT is een landelijk opererend, toonaangevend groeiend bedrijf in Brabant (Waalwijk) en biedt bedrijven een breed scala aan producten en diensten. Voor zakelijke klanten verzorgt Helder telecom & ICT mobiele spraak, internet- en datadiensten, evenals volledig beheer en uitbestede ICT-oplossingen en bedrijfstelefooncentrales. We zijn een dienstverlener met een duidelijke ambitie. Naast de integratie van vaste en mobiele telefonie, stelt Helder telecom & ICT de wensen en behoeften van haar klanten centraal. Onze klanten zijn van ons een hoge servicegraad en uitzonderlijke dienstverlening gewend. Dat vraagt om bijzondere mensen. Geen gemiddelde professionals, maar gedreven collega's die weten wat er speelt, wat er kan en een neus hebben voor nieuwe mogelijkheden wat betreft inzet van oplossingen bij onze klanten. Kortom mensen die het verschil kunnen maken!

Daarnaast is Helder telecom & ICT aangesloten bij de Lexxyn Groep, een samenwerking tussen ICT bedrijven in de juridische sector waar inmiddels ongeveer 150 mensen werken.


Vacature

  • IT Support Engineer

    In deze functie ben je onderdeel van onze servicedesk en heb je veelvuldig contact met klanten, leveranciers en providers. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het behandelen van eerstelijns storingen en het aanvragen van verbindingen. Deze verbindingen mag je aansluiten op locatie bij de klant. Verder verwachten we dat je zorg draagt voor de administratieve afhandeling van lopende contracten. 

Wil je wel graag bij Helder telecom & ICT werken, maar is deze vacature niks voor jou? Stuur ons dan een Open sollicitatie en vertel ons welke rol jij graag binnen onze organisatie zou willen vervullen.

© Copyright 2019

Disclaimer