Werken bij Helder | Onze vacatures

Helder telecom & ICT, werken waar het gebeurt!

Helder telecom & ICT is een landelijk opererend, toonaangevend groeiend bedrijf in Brabant (Waalwijk) en biedt bedrijven een breed scala aan producten en diensten. Voor zakelijke klanten verzorgt Helder telecom & ICT mobiele spraak, internet- en datadiensten, evenals volledig beheer en uitbestede ICT-oplossingen en bedrijfstelefooncentrales. We zijn een dienstverlener met een duidelijke ambitie. Naast de integratie van vaste en mobiele telefonie, stelt Helder telecom & ICT de wensen en behoeften van haar klanten centraal. Onze klanten zijn van ons een hoge servicegraad en uitzonderlijke dienstverlening gewend. Dat vraagt om bijzondere mensen. Geen gemiddelde professionals, maar gedreven collega's die weten wat er speelt, wat er kan en een neus hebben voor nieuwe mogelijkheden wat betreft inzet van oplossingen bij onze klanten. Kortom mensen die het verschil kunnen maken!

Daarnaast is Helder telecom & ICT aangesloten bij de Lexxyn Groep, een samenwerking tussen ICT bedrijven in de juridische sector waar inmiddels ongeveer 150 mensen werken.


VacaturE

Wil je graag bij Helder telecom & ICT werken, maar staat er nu geen vacature open die bij je past? Stuur ons dan een open sollicitatie en vertel ons welke rol jij graag binnen onze organisatie zou willen vervullen.

© Copyright 2023

Disclaimer