Helder Telecom & ICT is de zakelijke communicatiepartner van het MKB. Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen wij hoe belangrijk het is voor uw bedrijf om goed bereikbaar te zijn. 

Ieder telefoontje kan een nieuwe klant betekenen, een stabiele internetverbinding houdt uw klantenservice bereikbaar en dankzij slimme integraties werken uw collega's slimmer, sneller en efficiënter.

Helder Telecom & ICT voor het MKB

Telefonie

U wilt altijd goed bereikbaar zijn. En als het druk wordt aan de telefoon moet u eenvoudig mensen kunnen doorschakelen of zoekt u andere handige manieren om cliënten niet te lang in de wacht te hoeven laten staan. De veelzijdige Xelion VoIP oplossing van Helder Telecom & ICT zorgt ervoor dat u, waar u ook bent, altijd bereikbaar bent om uw cliënten met raad en daad bij te staan.

Meer over VoIP telefonie

Zakelijk internet

Behalve de telefoon dient uw organisatie ook via andere digitale kanalen altijd goed bereikbaar te zijn. E-mail, social media, chat, Teams, al het contact valt in het water bij een instabiele of ontoereikende internetverbinding. Daarom adviseert Helder Telecom & ICT voor iedere organisatie de best passende verbinding, ook als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft. En als altijd online zijn de hoogste prioriteit heeft, dan bieden wij zelfs een back-up verbinding via 4G

Meer over zakelijk internet

Zakelijk mobiel bellen

Het hele bedrijf overal bereikbaar, zonder onnodige administratieve rompslomp. Mobiel bereikbaar zijn is een vanzelfsprekendheid geworden, maar de oplossingen voor mobiel bellen van Helder Telecom & ICT maken het u wel heel makkelijk. Alle abonnementen (ongeacht de gekozen providers) op één factuur en eenvoudig beheerd via een online portal. Wel zo Helder!

Meer over zakelijk mobiel bellen

Helder Werkplek

Ook deze oplossingen zijn onmisbaar voor het MKB

Daarom Helder Telecom & ICT voor het MKB

Kies voor Helder Telecom & ICT en biedt uw klanten een betere contactbeleving, werk efficiënter dankzij slimme technologie en haal daarmee het maximale uit uw onderneming. Dat zijn bij ons geen lege frasen, maar heldere beloften.

Hoe wordt uw kantoor het beste bereikbaar? Doe nu de Helder TCI Check!