Hoofd in de cloud, voeten stevig op de grond

Alle medewerkers van Helder kijken vooruit. Met opgeheven hoofd houden we de mogelijkheden voor het werken in de cloud met interesse in de gaten. Met een blik op oneindig struinen we het landschap van mogelijkheden omtrent telefonie en ICT af. In een oogwenk krijgen we de voor u best beschikbare oplossing helder voor ogen. Met plezier laten we u meekijken in onze wereld. En bent u overtuigd van onze visie op uw telecom & ICT omgeving? Dan nemen wij u aan de hand om u in uw nieuwe situatie thuis te laten voelen. En dat alles met onze voeten stevig op Brabantse bodem.

Een stukje nostalgie

Het begon allemaal in de tijd dat je met e-mail op je telefoon al hoge ogen gooiden. Het was toen dat Dimmen Wesdijk inzag dat er geen enkel bedrijf was dat de diepe kloof tussen providers en de markt wilde invullen. De providers met hun veelal logge processen konden niet voorzien in de flexibele behoefte van gebruikers. Samen met ICT Concept als technische aanvulling is in 2005 een start gemaakt met Mobile United. Na jaren van groei, in aantal mensen, kennis en portfolio, is in 2010 het bedrijf Helder overgenomen. Inmiddels is Helder Telecom & ICT een volledig value added reseller en Service Provider. Wij bieden verregaande integraties en complete dienstverlening om klanten één loket te bieden voor ICT en telecom.

Helder Telecom
Team Helder

A winning team

Naast sportief is het team van Helder ook enorm ambitieus. Sinds 2012 is Helder Telecom & ICT ieder jaar genomineerd voor verschillende Awards. Zo zijn we Champion partner van T-Mobile en hebben we meerdere awards voor groei en innovatie gewonnen in de telecommarkt.

Sportieve en goede doelen stellen

Het team van Helder Telecom & ICT vindt het belangrijk dat we iets teruggeven aan de maatschappij. Zo doet Helder Telecom & ICT jaarlijks mee aan Sail4Charity. Samen met relaties en klanten zeilen we voor het goede doel een regatta mee. Wilt u meer weten over dit prachtige doel?

Kijk eens op www.sail4charity.nl.

Sportieve doelen
Lexxyn Groep Mockup

Lexxyn Groep

Helder Telecom & ICT is onderdeel van de Lexxyn Groep. De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT-diensten leveren binnen de juridische sector. De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner, waardoor juristen één aanspreekpunt hebben voor alle ICT-producten en -diensten. De Lexxyn Groep bestaat uit: Clip Consultants, Cloud Concept, Epona Legal, Helder Telecom & ICT, ICT Concept en NEXTlegal. Onder de vlag van 'Lexxyn Groep' werken ca. 150 medewerkers samen om te voorzien in totaaloplossingen op het gebied van ICT voor de juridische sector.

Lees verder