Xelion is een zeer complete IP-telefooncentrale. Het is een praktische manier om onafhankelijk van plaats, apparaat en tijd via internet te werken en te bellen. Hiermee krijgen bedrijven meer grip op hun zakelijke gespreks- en communicatieverkeer. Xelion 8 mixt zakelijk bellen met chatten, mailen of sms. Dit kan via een smartphone, tablet, bureautelefoon of uw pc. En dat is handig, aangezien medewerkers steeds vaker moderne manieren van communiceren verkiezen boven bellen. Het aanreiken van de juiste mix aan communicatietools draagt bij aan het verbeteren van uw dienstverlening.

Xelion Mockup

Communiceer hoe jij wil communiceren

De Helder Managed Xelion uit de cloud maakt klantcontact zoveel makkelijker en beter dan in de oude situatie met een vaste telefooncentrale. Dankzij de ontwikkeling van softwaretechnologie is het mogelijk om voor een vaste aantrekkelijke prijs per maand een zeer rijk pallet aan mogelijkheden te bieden. Daarom biedt Helder Managed Xelion aan, voor betere prestaties en efficiëntere communicatie. Dat is Helder!

Alle functionaliteiten zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, meldteksten, wachtmuziek, huntgroepen, rapportages en nog veel meer zitten standaard in het pakket zonder daarvoor extra te hoeven betalen. Bovendien is vrijwel alles eenvoudig door de eigen medewerkers in te richten en dagelijks aan te passen. Helder maakt dat zakelijke telefonie een veel rijkere ervaring wordt waarvan klanten en medewerkers elke dag het plezier en gebruikersgemak zullen ervaren.

Werkplek

Wat zijn de voordelen van een Xelion 8 telefooncentrale? 

  • Eenvoudig in gebruik
  • Virtuele assistent, waardoor zaken met één klik geregeld zijn
  • Goedkoper bellen (belkosten verlagen)
  • Automatisch instellen van wachtrij en boodschappen
  • Altijd goed bereikbaar
  • Rapportages en geschiedenis
  • Zowel op locatie als in de cloud beschikbaar
  • Vaste prijs per maand 
     
Bellen

Bedrijfssoftware geïntegreerd met uw telefonie

Direct zien wie er belt, welke dossiers er bij deze cliënt horen en zelfs de tijd die u aan de telefoon heeft gespendeerd kunnen schrijven en declareren. Door de grote hoeveelheid software en telefonie integraties van Helder Telecom & ICT wint u tijd in het opzoeken van informatie aan de telefoon en verliest u geen minuut meer aan omzet. Door direct te zien wie er belt kunt uw cliënt bovendien nog persoonlijker en klantgerichter te woord staan. Zo maakt technologie het verschil voor u en uw cliënt.

Meer over onze telefonie integraties

Voor wie is Xelion 8?

Alle bedrijven, groot en klein en in elke sector, die hun communicatie perfect op orde willen hebben adviseren wij de Xelion 8. Onafhankelijk van grootte of type onderneming: Xelion is beschikbaar voor iedereen. Door het grote aantal software integraties met diverse ERP, CRM en juridische software is Xelion één van de meest veelzijdige telefonie oplossingen op de markt.

Werkplek

Wat is Xelion 8?

Het aanbod aan VoIP of IP-centrales groeit enorm. Helder Telecom & ICT geeft hierbij de voorkeur aan Xelion 8; een VoIP-telefooncentrale van Nederlandse bodem die met iedere gebruiker meedenkt. Keuzemenu’s, doorschakelingen, gespreksopnamen en andere handige functionaliteiten zijn direct toegankelijk, net als rapportages en management dashboards. De centrale integreert vlekkeloos met CRM-applicaties. De virtuele communicatie assistent reikt de gebruiker alle manieren van communiceren aan. Deze CRM-telefonie/communicatie-integratie is de ‘next big step’ in zakelijke communicatie.

Xelion 8 voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De verbeterde functionaliteiten in combinatie met de door Xelion 8 geïmplementeerde privacy compliance is voor veel klanten van Helder Telecom & ICT doorslaggevend voor de keuze voor Helder Managed Xelion.

Hoe laat Helder Telecom & ICT u optimaal profiteren van Xelion?

Advisering

Helder Telecom & ICT heeft ruime ervaring met Xelion-platformen, waaronder Xelion 8. Bent u benieuwd naar de voors- en tegens en wenst u een demo of offerte op maat? Wij helpen u graag kosteloos op weg.

Installeren

Helder Telecom & ICT is uiterst vakkundig als het gaat om het installeren van Xelion telefoniecentrales en Xelion softphones. Daarnaast geven wij op eenvoudige wijze instructies zodat iedereen binnen een mum van tijd aan de slag kan.

Meer weten over hoe Helder Telecom & ICT uw organisatie met Xelion 8 nog beter bereikbaar maakt?

Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.