Zorgvuldigheid en aandacht voor de klant, twee zaken die het notariaat en Helder Telecom & ICT met elkaar gemeen hebben. Bij Helder Telecom & ICT begrijpen we dat uw telefonische en digitale bereikbaarheid van groot belang zijn voor uw goede service aan uw cliënt. 

Mensen die u bellen met vragen over het kopen van hun eerste huis of ondernemers die hun zaak willen verkopen, u wilt ze allemaal goed te woord staan. Een betrouwbare en stabiele telefonie en internetvoorziening zijn daar het digitale fundament onder, dat Helder Telecom & ICT met zorgvuldigheid voor u legt.

Helder Telecom & ICT voor het notariaat

Telefonie

U wilt altijd goed bereikbaar zijn. En als het druk wordt aan de telefoon moet u eenvoudig mensen kunnen doorschakelen of zoekt u andere handige manieren om cliënten niet te lang in de wacht te hoeven laten staan. De veelzijdige Xelion VoIP oplossing van Helder Telecom & ICT zorgt ervoor dat u, waar u ook bent, altijd bereikbaar bent om uw cliënten met raad en daad bij te staan.

Meer over VoIP telefonie

Software integraties

Helder Telecom & ICT biedt handige integraties met diverse bekende softwarepakketten zoals NEXTassyst en Notarisdossier. Daardoor ziet u bijvoorbeeld altijd direct welke cliënt er belt, welke dossiers er bij deze cliënt horen en kunt u gebelde tijd automatisch laten declareren op het dossier.

Meer over software integraties

Customer support

Zakelijk internet

Stukken die tijdig bij het Kadaster moeten worden ingediend, het digitaal oprichten van een BV of het op afstand passeren van een akte, het notariaat digitaliseert razendsnel. Een instabiele internetverbinding mag dan geen roet in het eten gooien. Daarom biedt Helder Telecom & ICT voor ieder kantoor een passende internetvoorziening, met indien gewenst een 4G back-up verbinding.

Meer over zakelijk internet

Helder Werkplek

Ook deze oplossingen zijn onmisbaar voor het notariaat

Daarom Helder Telecom & ICT voor het notariaat

Onze jarenlange ervaring in het notariaat en intensieve samenwerking binnen de Lexxyn Groep maakt Helder Telecom & ICT dé partner voor het notariaat op het gebied van zakelijke telefonie, internet en werkplekken. Onze handige software integraties met software zoals NEXTassyst, AFAS en Exact, maakt het een fluitje van een cent om efficiënt contact te onderhouden met uw cliënten. Wij snappen waar het om draait in uw sector: aandacht voor de cliënt.

Hoe wordt uw kantoor het beste bereikbaar? Doe nu de Helder TCI Check!