Last van een internetstoring? Met een automatische back-up verbinding via 4G, kunt u altijd online bereikbaar blijven. Hiermee heeft u maximale zekerheid dat de internet- en/of telefonieverbinding blijft werken. Ook wanneer er een storing is in bijvoorbeeld de glasvezel internetverbinding.

Als ondernemer kunt u niet zonder internet. Niet een dag, niet een uur en zelfs geen 5 minuten. Dit is de reden waarom u als ondernemer uw internetverbinding goed hebt geregeld. Maar wat als de verbinding weg valt en u ineens zonder internet zit, niet wetende hoe lang de storing duurt? Uw medewerkers kunnen niet werken, telefoonverbindingen vallen weg, klanten kunnen niet meer pinnen en klantdossiers zijn niet inzichtelijk. Bovendien loopt u hierdoor omzet mis. De nachtmerrie van elke ondernemer.

Wat is Helder Internet Back-up?

Helder Internet Back-up is een extra internetverbinding op uw locatie. Deze verbinding loopt via het 4G-netwerk van KPN. Het netwerk waar ook de mobiele telefoon gebruik van maakt.

Hoe werkt Helder Internet Back-up?

Wij breiden uw internetverbinding uit met een extra verbinding via 4G. Mocht uw coax-, ADSL- of glasvezelverbinding onverhoopt uitvallen, dan schakelt de router automatisch over naar de 4G internetvoorziening. Zodra de storing is opgelost, neemt de hoofdverbinding het weer over. Zodat u hier als gebruiker helemaal niets van merkt. De snelheid van deze back-up verbinding is goed genoeg om het reguliere internetverkeer door te kunnen laten draaien. Uw organisatie draait ongestoord door via de zogenoemde redundante internetverbinding. Uw medewerkers kunnen verder blijven werken en u loopt geen omzet mis!

Wat krijgt u als u Helder Internet Back-up afneemt?

De dienst Helder Internet Back-up kunt u zien als een soort van internetverzekering. Deze dienst is louter bestemd als back-up, naast de hoofdverbinding. In een optimale situatie heeft deze verbinding een downloadsnelheid van 225 Mb/s en een uploadsnelheid van 50 MB/s. Standaard is er met Helder Internet Back-up dagelijks 10 GB internet beschikbaar op het moment dat uw hoofdverbinding wegvalt. Dit is genoeg om gewoon door te werken.*

Helder Internet Back-up afsluiten

Meer weten over onze 4G back-up internetverbindingen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.