Een goede internetverbinding is tegenwoordig zo vanzelfsprekend als water uit de kraan. Maar in tegenstelling tot bij kraanwater, is er op het gebied van internet wat te kiezen voor uw bedrijf. Legio providers, snelheden en opties maken dat het vinden van de juiste verbinding een ingewikkelde puzzel kan worden. Niet voor de adviseurs van Helder Telecom & ICT. Wij hebben een passende verbinding voor ieder adres.
Zakelijk internet

Internet met de 
snelheid van het licht


Op steeds meer plekken in Nederland komt internet via glasvezel beschikbaar. Deze verbinding zorgt dat u razendsnel data en bestanden kunt versturen en ontvangen en met het hele kantoor tegelijkertijd kunt videobellen, zonder enige merkbare vertraging. Wel zo fijn in een tijdperk waarin we steeds meer online vergaderen en data het fundament is waar we onze groei op bouwen.

Helder Telecom & ICT adviseert u graag over welke glasvezelopties er op uw adres(sen) beschikbaar zijn en welke verbindingsopties het beste bij uw organisatie passen. Wist u bijvoorbeeld dat het ook mogelijk is om voor extra continuïteit een back-upverbinding via 4G te regelen? Onze adviseurs vertellen u er graag alles over.

Doe de postcodecheck voor uw internetopties

Zakelijk internet

(Nog) Geen glasvezel beschikbaar?

Ook als er nog even geen glasvezel beschikbaar is op uw adres voorzien wij u van het best passende beschikbare alternatief. Want behalve via het glasvezelnetwerk kunnen wij ook verbindingen leveren via het al bestaande kopernetwerk (xDSL) of als er nog helemaal geen fysieke verbindingen zijn via 4G. Zo kunt u ook op bijvoorbeeld een nieuwbouwlocatie of op een andere plek waar u slechts korte tijd een verbinding nodig heeft online.

Werkplek

De voordelen van zakelijk internet via Helder Telecom & ICT

  • Altijd genoeg bandbreedte om alles te doen wat u wilt;
  • Tot 4 extra vaste IP-adressen mogelijk;
  • Altijd online, ook tijdens storingen, dankzij een 4G back-up verbinding (optioneel);
  • Een volledig beheerde verbinding geoptimaliseerd voor hoe uw organisatie online wil;
  • Helder Telecom & ICT verzorgt alles van A tot Z.

Ontdek welke internetopties er op uw adres beschikbaar zijn

Doe de postcodecheck

Benieuwd welke internetverbinding er op uw adres mogelijk is? Doe de postcodecheck en ontvang een passend advies van onze adviseurs voor uw organisatie.

Stap 1

Om welk adres gaat het?

Stap 2

Hoe gaat de verbinding gebruikt worden?

Wat voor verkeer gaat er, behalve het normale e-mail en browserverkeer, over deze verbinding?

Stap 3

Hoe kunnen wij u bereiken?