ZAKELIJK GLASVEZEL Is dichterbij dan ooit!

Doe de gratis postcode check!

Bent u op zoek naar een nieuwe internetverbinding voor uw bedrijf? De Helder Postcode Check geeft in 3 vragen inzicht in welke oplossingen beschikbaar zijn op uw adres, aangevuld met een vrijblijvend advies van de experts van Helder Telecom & ICT over wat de best passende oplossing is. Vul het formulier in, dan nemen wij contact met u op voor een passend advies:

Internet Postcode check

Stap 1 - Om welk adres gaat het?
Stap 2 - Hoe gaat de verbinding gebruikt worden?
Als externe gebruikers veel contact hebben met het internet netwerk, is dit van invloed op de snelheid en benodigde functionaliteiten.
Is de internetverbinding zo belangrijk, dat in het geval een storing een back-up verbinding automatisch het internetverkeer moet overnemen?


Stap 3 - Hoe kunnen wij u bereiken?

We zijn in samenwerking met delta op bedrijventerreinen in Tilburg en Dongen van plan glasvezelinternet aan te leggen.

Hier zijn we een campagne gestart om te inventariseren hoeveel ondernemers en bewoners geïnteresseerd zijn. 

Waarom kiezen voor zakelijk glasvezel?

Voor hetzelfde geld supersnel internet

Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax of DSL-aansluiting, maar dan mét de voordelen van glasvezel. Een slimme keuze dus!

Zorgeloos werken in de cloud

De toenemende vraag naar data, werken in de cloud, beveiliging en de verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen vragen om een goede internetverbinding. Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan.

Supersnel en stabiel internet

Met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft je verbinding met niemand te delen en je hebt nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is je verbinding altijd snel en stabiel.

Even snel up- als downloaden

Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!

© Copyright 2023

Disclaimer