Computer Telefoon Integratie (CTI)

WAt is Computer telefoon integratie? 

CTI is de technologie waarmee de technisch, in beginsel gescheiden omgevingen van de telefonie en die van de klantendatabase / CRM applicatie worden geïntegreerd. Ook in Voice over IP (VoIP) omgevingen is CTI software onontbeerlijk om een dergelijke integratie te bereiken.


Waarom Integratie van systemen

Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven die optimaal gebruik maken van de handige toepassingen die een CTI biedt, beter worden gewaardeerd door hun klanten. De redenen hiervoor zijn ten eerste dat klanten eenvoudig door het systeem herkend worden (door een pop-up screen met alle gegevens van de klant - de klantkaart) en sneller, efficiënter en zonder fouten te woord worden gestaan. Het gaat kortom om drie zaken:

  • Klantvriendelijkheid
  • Efficiency
  • Procesbeheersing 

CTI zorgt er bovendien voor dat medewerkers meer plezier hebben in hun werk. Dit geldt zowel voor medewerkers op kantoor als voor thuiswerkers. 

de beschikbare koppelingen


Juridisch
Automatische tijdregistratie en herkenning van inkomende oproepen. Toon de juiste cliënt bij een oproep en declareer de bestede tijd direct op het juiste dossier. Ook kunt u cliënten of relaties bellen vanuit het softwarepakket. Ook kunt u gespreksopnames maken om aan het dossier toe te voegen.

CRM / ERP
Direct zien wie er belt bij een inkomende oproep en de lopende zaken in één oogopslag beschikbaar. Ook kunt u relaties direct vanuit het CRM / ERP bellen. Ook kunt u gespreksopnames maken om aan de relatiekaart toe te voegen.

Financieel
De juiste debiteur direct in beeld bij een inkomende oproep voor een snellere dienstverlening. Bel uw debiteuren/crediteuren met één druk op de knop vanuit het pakket. Handig als u bijvoorbeeld veel openstaande vorderingen moet nabellen.

Helpdesk
Zie direct de openstaande tickets van een bellende klant zodat u hem/haar sneller kunt helpen. Of bel klanten met een nog openstaand ticket snel en eenvoudig terug. Ook kunt u gespreksopnames maken om aan het ticket toe te voegen.

Makelaardij
Als uw cliënt belt over een lopend bod of bezichtiging, heeft u geen zin om eerst handmatig alle informatie bij elkaar te zoeken. De koppeling toont direct alle relevante informatie van de bellende cliënt, of laat u eenvoudig cliënten bellen direct vanuit het softwarepakket.

Overig

Staat uw softwarepakket er niet bij? Geen nood, de lijst moet beschikbare koppelingen is nog veel langer. Neem contact met ons op om de koppeling van uw applicatie met ons te bespreken.


Helder Contact Connect

De CTI oplossingen die Helder Telecom & ICT aanbiedt, zijn gebundeld onder de noemer Helder Contact Connect. Helder Telecom & ICT heeft reeds meerdere koppelingen “op de plank” liggen. Inmiddels is het mogelijk om met bijna alle CRM- en ERP systemen te integreren. In samenspraak met de software leverancier is daarom ook altijd maatwerk mogelijk. Zie hier een voorbeeld van de integratie met Next Assyst/Matters van onze Lexxyn partner Next Legal

 

Functionaliteiten

Standaard biedt Helder Contact Connect de volgende functionaliteiten:

  • Nummers bellen vanuit elke applicatie op uw PC
  • Eenvoudig de belangrijkste telefonie handelingen vanaf uw desktop
  • Automatisch uw flexwerktoestel inloggen wanneer u zich aanmeld op uw PC
  • Toon de beschikbaarheid van collega’s
  • Pop-up screen met alle gegevens van de klant
  • Helder Telecom & ICT koppelt met meer dan 150 softwarepakketten

Vraag adviesgesprek aan

 

Computer Telefonie Integratie voor bellen vanuit CRM of DMS 

Liever bellen?

Bel: 0884435333

Download de brochure

© Copyright 2023

Disclaimer